Dagens trening – bein og pull ups

På formiddagen idag så fikk jeg og Linda unnagjort en treningsøkt. Herlig å starte dagen slik 🙂 Siden hånden min fortsatt ikke er bra så fokuserte vi på beintrening. Men på slutten av økten så tok vi alikevel noen runder med pull ups. Det går jo ikke å slutte å trene overkroppen helt!

Men selvfølgelig så gjorde dette at jeg fikk vondt i hånden og det har holdt i seg resten av dagen…

 

 


 

Det var rimelig lenge siden noen av oss trente på pull ups, så idag var det bare å ta frem strikkene igjen å starte på nytt. Trening er ferskvare det er sikkert og vist!

 

Dagens økt så ut sånn her:

 • 15 min oppvarming på tredemølle stigning 5%, hastighet 6 km/h.

 

 • Utfall fremover 3×15 reps per bein.
 • Kryssutfall bakover 3×10 reps per bein
 • Knebøy med stang 3×10 reps
 • Strake markløft med stang 4×10 reps
 • Pull ups med strikk 3×8 reps
 • Mage – trekk inn navelen 3×12 reps
 • Booty bilder 3×12 reps
 • Knebøy (med Mathias) 3×10 reps
 • Push ups  (med Msthias) 2×10 reps

 

 

Vi avsluttet økten på litt forskjellige måter. Linda med planken og jeg og Mathias med knebøy og push ups 🙂 Planken er en øvelse jeg bør unngå en stund til. Magen klarer av mer belastning nå enn tidligere men det skal ikke overdrives. Jeg vil at magemusklene mine skal gå sammen ordentlig og da er det tålmodighet som gjelder.


 

Så lenge Mathias er blid og fornøyd så får vi gjort en god del 🙂 Og vi var godt slitne i beina begge to da vi var ferdige for dagen. Utfallen tar på når man ikke har gjort akkurat den øvelsen mer en en gang siden i oktober/november 😉 Jeg håper på at jeg skal være litt støl imorgen. Det er alltid deilig å føle litt på kroppen at man har gjort en god innsats. 

Før neste treningsøkt (lørdag) så skal jeg begynne lage en plan for hvordan vi skal trene fremover. Hvis vi skal delta på KK-mila og Toughest så bør treningen tilrettelegges innfør dette. Skal vi løpe hinderløype så er det jo lurt å styrke de musklene som skal brukes for og komme seg forbi alle hindringer under løpet 🙂

 

Ha en fortsatt fin kveld!

Klem Marlene ♥

 

#trening #active #mamma #barn #baby #mammaogbarntrening #styrke #fitness #family #familie #treningsglede

 

Ordentlig frokost før trening!

Jeg og Mathias er oppe og i farta. Tommy er på jobb så vi skal passe på å kjøre til treningssenteret før en forhåpentligvis beinhard økt sammen med Linda.

Beinhard på flere måter. Jeg vil bli skikkelig sliten, gjerne så at jeg merker det på kroppen imorgen og i overmorgen 🙂 Beinhard også derfor at det blir mest fokus på bein så lenge min hånd ikke fungerer helt som den skal. Jeg har fått time til røntgen neste uke så det går jo an å håpe at det problemet skal være ur verden innen snar fremtid.

 

 

Før trening så er det viktig å få i seg en ordentlig frokost. Etter min mening en frokost det aller viktigste måltidet i løpet av dagen. Nå som jeg skal trene aldeles straks er det ekstra viktig skal jeg ha energi nok til å prestere.

Idag stod det frokostblanding med banan og nøtter på menyen. Frokostblandningen jeg brukte inneholder nøtter i seg selv men jeg pleier å ha i litt mandler og valnøtter i tillegg. Og så topper jeg med bittelitt sukrin og akazia honning 😉 Mums!

 

 

Nå er jeg klar for dagens treningsøkt 🙂 Skal DU trene idag? Hva skal du trene?

 

Gjør dagen din fantastisk!
Klem Marlene ❤

To nye dufter

Samtidig som jeg var på shoppingtur i Tøcksfors sammen med mamma og tante lørdagen som var så var kjæresten min på tur sammen med noen av kameratene sine. De tok Strømstad/ Sandefjord båten tur og retur og koset seg med god mat og drikke.

Den snille kjæresten min kjøpte med gave til meg. Jeg tror det var for at det var morsdag i Sverige på søndagen 😉 Siden jeg er svensk og bor i Norge så har jeg morsdag to ganger i året! Av noen rar anledning så feirer norskene og svenskene nemlig morsdag på forskjellig tidspunkt. Farsdag deremot, det feirer de på samtidig. Rart det der…

 

 

Hur som helst, han hadde kjøpt to parfymer til meg da han var på båten. To dufter jeg aldri har prøvd før så det var spennende. Den ene var Sunflowers fra Elisabeth Arden og den andre var Rock! by Shakira.

 

 

Begge to duftet godt. Men jeg likte helt klart Rock! by Shakira best. Den var ikke like tung som Sunflowers og luktet veldig friskt og fresht. Begge duftene finner du HER, faktisk til enda bedre pris enn hva kjæresten min fikk på båten!

 

Klem Marlene ♥

 

KK-mila og Toughest?

I noen dager nå så har jeg søkt side opp og side ned etter forskjellige hinderløp. Detter etter at jeg først kom over en annonse ang KK-mila i Oslo. Etter det så begynte jeg å tenke på at det vore morsomt med noe annet enn kun løping. Noe som utfordrer hele kroppen. Styrke, smidighet, flexibilitet, utholdenhet. Ja hele pakka istedenfor kun utholdenhet. 

 

 

Jeg begynte å søke på barskingen, Toughest, Toughest viking osv. En del løp har allerede gått eller går i nær fremtid. Litt før nær fremtid før at jeg skal føle meg klar for det. Jeg har ikke turt å trene så altfor hardt etter graviditeten enda. Flere ganger da jeg har hvert ute og jogget så har jeg fått vondt i magen og har hvert nødt til å vente et par uker før jeg har turt å prøve igjen. Men Toughest går i Oslo den 2 september og i Gøteborg den 7 oktober. Det er jo noen måneder igjen til det så det burde jeg få til. Jeg vurderer sterk å melde meg på til ihvertfall et av dem. Det blir jo i første omgangen ikke for å konkurrere mot noen andre enn meg selv da jeg aldri har deltatt på noe lignende tidligere.

 

 

Hva med å melde seg på til KK-mila i september for og så deretter ta Toughest i Oktober? Det er litt i de banene jeg tenker. Ihvertfall akkurat nå. Mye kan forandre seg innen den tid men så langt så er det en bra slagplan. Da har jeg et tydelig mål med treningen min. Og mål det må man ha!

 

Har du deltatt i noe hinderløp? Skal du delta i noen hinderløp i år? 🙂

 

Klem Marlene ♥

Bildedryss – Bildene fra nyfødt- og familiefotograferingen

Igår kveld la jeg ut et bildedryss fra gravidfotograferingen. Her kommer et bildedryss med noen av bildene fra nyfødt-og familiefotograferingen ♥ Jeg elsker hvert eneste bilde!

 

Noen av bildene på lille Mathias Leander ♥

 

Haslien Fotografene

Haslien Fotografene

Haslien Fotografene

Haslien Fotografene

Haslien Fotografene

Haslien Fotografene

 

 

Mathias Leander sammen med storebroren sin Tobias Alexander ♥

 

Haslien Fotografene

Haslien Fotografene

Haslien Fotografene

 

Mathias sammen med pappaen sin ♥

 

Haslien Fotografene

Haslien Fotografene

 

Mathias og meg ♥

 

Haslien Fotografene

Haslien Fotografene

 

 

Hele den lille lykkelige familien min ♥

 

Haslien Fotografene

Haslien Fotografene

Haslien Fotografene

 

Jeg virkelig elsker hvert eneste bilde! De er helt fantastisk vakre. Endelig har jeg min vakre, nydelige sønn og min fantastiske lille familie foreviget på bilde ♥

Har skrevet det en gang før men skriver det igjen. Trenger dere en flink fotograf så anbefaler jeg virkelig Haslien Fotografene! Utrolig god service og for noen fantastiske bilder! ♥

 

Marlene ♥

 

#family #familycomesfirst #mother #father #brother #love #kjærlighet #mamma #barn #baby #fotografering

 

Opprinnelig postet 11/2-2017

Bildedryss – bildene fra gravidfotograferingen

Jeg skrev i et innlegg igår at kjæresten min hadde hentet ut alle bildene vi tatt hos fotografen som en overraskelse på bursdagen min. Jeg er veldig glad at jeg fikk tatt alle de her bildene. Den her tiden kommer aldri mer igjen og det er så verdifullt å ha fått den foreviget med så vakre bilder. Noen av bildene tenkte jeg dele med dere 🙂 Men siden det er ganske så mange bilder så deler jeg det opp i to innlegg. Et med bildene fra gravidfotograferingen og et med nyfødt- og familiebildene. Et bilde,” speilbildet”, har jeg allerede delt med dere en gang før.

 

Haslien Fotografene

Haslien Fotografene

Haslien Fotografene

Haslien Fotografene

Haslien Fotografene

Haslien Fotografene

 

 

Noen av Gravid-Akt bildene:

 

Haslien Fotografene

Haslien Fotografene

Haslien Fotografene

Haslien Fotografene

Det er de to bildene her over som er satt sammen til “speilbildet” her under.

 

Haslien Fotografene

 

Dette er bare noen av bildene fra fotograferingen. Det er ikke alle bilder jeg har lyst å dele, noen av bildene vil jeg ha for meg selv. Jeg er kjempe fornøyd med hvert eneste bilde. Hvert bilde er sart, stilfullt og vakkert. Det gjelder både de vanlige gravid bildene og gravid akt bildene. De vitner alle om sårbarhet og forventninger. De vil være fine minner om tiden da vi ventet på den lille gutten våres ♥ En tid jeg aldri noensinne vil glemme ♥

 

Marlene ♥

 

#gravid #fotografering #nyfødt #familie #baby #barn #mamma

 

Opprinnelig postet 10/2-2017

 

 

 

Skikkelig overrasket på bursdagen min igår

Igår var det bursdagen min. Jeg ble 32 år gammel, eller 25+ som jeg pleier å si. Jeg ble 25+ for syvende gangen på rad;) Dagen startet stille og rolig. Men på ettermiddagen ble jeg både feiret og skikkelig overrasket.

Jeg og Mathias lå og koset i sengen ganske lenge da jeg ikke var helt i form. Jeg hadde ikke lenger feber men dundrende hodepine og spreng i brystene etter at Mathias ikke spiste så mye på natten/dagen før. Når klokken var straks etter 12 så “pakket” jeg ned Mathias i vognen og gikk til helsestasjon. Vi skulle på den første av to barseltreffer. Det var faktisk ganske mange som møtte opp og det var litt morsomt å se andre barn på omtrent samme alder. Jeg tror at Mathias var yngst med sine 4,5 uke mens det eldste barnet var ca 3 måneder. Jeg fikk dessuten veid Mathias igjen. Siden forrige uke hadde han gått opp ca 400 gram og han veier nå 4915 gram 🙂 Mammas gutt vokser og har det bra ♥

Da vi kom hjem fra helsestasjon så hadde kjæresten booket bord på favoritt restauranten våres i Strømstad til kl 17:30. Vi skulle gå ut og spise for å feire bursdagen min litt. Det er jo koselig å feire ihvertfall litt. Tommy kjørte for å hente Tobias og jeg ammet og skiftet på Mathias i mellomtiden. Da vi kom inn på restauranten i Strømstad så satt Tommy sin mor, den ene søsteren hans med samboer, to av onkelbarna hans og en felles venninne av oss og ventet på oss. Jeg trodde at det kun skulle være vi fire så allerede her ble jeg overrasket. Det var jo kjempekoselig at de også kom. Jeg fikk fine bursdag gaver av dem, bland annet en kakebok og 3 fine lys lykter. Jeg forventet ikke å få noe i det hele tatt. Jeg fylte jo ikke jevnt eller noe.

 

 

Den største overraskelsen stod kjæresten min for. Tobias kom og overreket to poser til meg. I den ene posen lå det to sorte bokser. Jeg løftet lokket på den ene boksen og følte at tårene ikke var langt unna da jeg så innholdet. Men jeg presset de tilbake. I boksen lå albumet med nyfødt- og familiebildene som vi tok for noen uker siden. Jeg ville ikke at noen tårer skulle ødelegge bildene eller coveret! Jeg bladde igjennom alle de nydelige bildene før jeg åpnet neste eske. Nå viste jeg hva jeg hadde å vente. I den andre esken lå nemlig albumet med bildene fra gravidfotograferingen ♥

 

 

I den andre posen lå alle forstørrelsene som vi hadde bestilt. Tommy hadde hvert hos fotografen og hentet ut alle bildene tidligere på dagen. Jeg hadde tidligere spart unna noen fattige kroner og snakket om å låne penger av mamma frem til dess at feriepengene kommer for å få hentet ut bildene. Og om å hente ut et og et produkt. Nå satt jeg brått med hvert eneste bilde på fanget mitt ♥ Jeg ble virkelig overrasket. Kjæresten min slutter aldri å overraske! Han finner alltid på et eller annet som jeg ikke forventer. Han og guttene betyr alt for meg og dette var en virkelig koselig overraskelse ♥ Bildene i de albumene er minner for livet og de skal tas godt vare på.

Det vil komme en bildedryss her på bloggen etterhvert, dere må bare smøre dere med litt tålmodighet 😉

 

Klem Marlene ♥

 

#gravid #fotografering #bursdag #kjærlighet #baby #familie

 

Opprinnelig postet 9 /2-2017

Mathias sitt eget epletre

Da Mathias ble døpt så fikk han veldig mange fine gaver. En av gavene var et lite epletre.

Dette synes jeg var en litt spesiell og morsom gave. Det er en langlivet gave kan man si. Jeg og kjæresten min har hatt litt hodebry med hvor vi skulle plante det. Vi vil jo det skal få stå et sted der det får stå urørt. Et sted der det ikke brått står i veien for noe annet. 

 

 

 

Det er først idag som vi faktisk har plantet det. Frem til nå så har det stått i potten sin og blitt vannet jevnlig. Det ser ikke ut som at det har lid noen nød av det før akkurat nå så står det i full blomst.

 

 

 

Dette lille tre kommer til å vokse å blomstre akkurat som den lille gutten våres ❤

 

Marlene ❤

En morsom vri på sjokoladebollen

For en tid tilbake så var det sjokoladebollens dag. Den dagen så kom jeg over en morsom oppskrift som jeg bare måtte teste 🙂 Og det har jeg gjort idag. Det er ikke noen vanlige sjokoladeboller. Det er en rull! En rull med to forskjellige lag eller smaker. Det ene laget er vanlig sjokoladebolle “deig” og det andre er lagd med kokos og vaniljesukker. Skikkelig godt og alt annet en sunt! Men alt må ikke være sunt, ikke sant!?

 

 

Oppskrift:

Lag 1:

 • 8 dl havregryn
 • 200 gram smør
 • 2 dl sukker
 • 1 dl kakao
 • 5 cl kaffe
 • 1 ts salt

Lag 2:

 • 5dl havregryn
 • 150 gram smør
 • 2 dl sukker
 • 2 dl kokosmasse
 • 1 ts vaniljesukker
 • 5 cl melk

 

 

Fremgangsmåte:

 • Bland alle ingrediensene til lag 1 og lag 2 så at du får to deiger.

 

 

 • Ta deigen med kakao og putt den oppe på et bakepapir (eller aluminium folie). Flat den ut litt og putt deretter et bakepapir oppe på deigen. Bruke deretter en kjevle til å gjøre deigen flat og tynn. Ta deretter vekk bakepapiret som ligger på toppen.

 

 

 • Gjenta samme prosedyre for deigen med kokos.

 

 

 • Når du har kjevlet ut begge deigene så legger du de oppe på hverandre.

 

 

 • Ta vekk bakepapiret og lag deretter en rull.

 

 

 • Rull hele rullen i perlesukker, havregryn eller kokosmasse.
 • Kutt opp i biter og server til en kopp kaffe 🙂

 

 

 

 

Den opprinnelige oppskriften inneholdt Bailys og ikke melk, men siden jeg ikke har noen Bailys hjemme så fikk det gå bra med melk 😉 

Litt morsom vri synes jeg 🙂 Hva synes du? Har du lyst å teste du og? 😉

 

Ha en fin kveld!

 

Klem Marlene ♥

 

#bake #mat #bakeglede #usunt #godt #sjokolade #oppskrift #sjokoladebolle

 

Endelig skal de bli brukt

Nå er de tatt frem ur skapet. Nå endelig skal de bli brukt. De har leget gjemt i et skap eller en skuff helt siden jeg gikk i ungdomsskolen. Ole Brum buksene jeg sydde i 8 klasse.

Ikke viste jeg den gangen at det skulle bli Mathias som skulle få dem. Nei den gangen hadde jeg nok mer tro på at jeg skulle gi dem bort til en venninne en at jeg skulle få bruk for dem selv. Jeg trodde aldri jeg skulle bli mamma. Men jeg er inderlig glad for at jeg tok feil den gangen. Nå hadde jeg ikke klart meg foruten denne lille gutten min.

 

 

 

 

Og nå ligger han her, verdens vakreste lille guttebarn, i buksene mammaen hans sydde før over 17 år siden ❤

Marlene ❤

 

#Homemade #babyklær #mamma #baby #bukse #skole #sy