Treningsuken har startet bra

Denne uken har jeg sett før meg å få til 3 styrkeøkter og 2 løpeøkter. Så langt så ligger jeg godt ann til å få gjennomført dette.

Igår kveld så tok jeg en løpetur på ca 5 km med Mathias i vognen. Dette var faktisk første gangen jeg løp med vognen og det gikk overraskende bra. Det var slitsomt å løpe med ca 10-12 kg ekstra men det gikk bra 🙂  Mathias var strålende blid hele veien og koset seg med lekene sine. I ny og ne så kastet han de ut av vognen og på den måten hjalp han mammaen sin å lage en form for intervalløkt 😉 Det ble en del korte stopper for å plukke opp leker og tempo var ikke så altfor høyt grunnet den ekstra vekten men jeg var veldig fornøyd etter å ha gjennomført denne økten 🙂 Nå kommer det til å bli fler løpeturer med vognen!
 

 

 

Idag fikk jeg og Linda presset inn en styrkeøkt på ettermiddagen. Idag ble det mest fokus på bein. Og etter å ha utført noen øvelser som jeg ikke har gjort siden tidlig i graviditeten så regner jeg med å være støl imorgen 😉

 

Dagens økt:

 • Etbeins strakmark 3×12 reps
 • Benkpress 5×5 reps
 • Gående utfall 4×10 reps per bein
 • Bulgarske utfall 3×10 reps
 • Rygghev 3×12
 • Sit-ups på skråbenk 3×15 reps

 

Etter styrkeøkten så tok jeg og Mathias en trilletur i Hafslunfsparken sammen med Anja og Thea 🙂 Det ble en fin avslutting på dagen og vi rakk det akkurat før regnet kom.

 

 

Ha en fortsatt fin kveld❤

Klem Marlene ❤

Dagens trening: helkropp

Dagens økt gikk bra. Men den var alt annet enn effektiv. Mathias begynner å synes at det er kjedelig å sitte i stolen sin og sove eller leke imens vi trener. Han vil ikke sitte rolig, han vil være oppe og se seg rundt og følge med på hva som skjer. Så fort han blir tatt opp av stolen sin så er han blid og fornøyd og smiler og ler. Så lenge vi bytter på å utføre øvelsene og å leke med Mathias så storkoser han seg, men treningen blir ikke direkte effektiv 😉

Idag så fokuserte vi i hovedsak på bein og rygg men fikk kjørt igjennom hele kroppen.

 

 

Dagens økt:

 • Brystpress i kabel 3×12 reps
 • Dips på benk 3×12 reps
 • Knebøy med stang 5×5 reps
 • Markløft 5×5 reps
 • Sittende roing 3×12 reps
 • Nedtrekk 3×12 reps
 • Rompeløft (mage) 3×20 reps
 • Planke 3xmaks

 

 

Neste uke er planen å få til 2 til 3 styrkeøkter og forhåpentligvis 2 løpeøkter. Det er ikke alltid ting blir akkurat som jeg har tenkt men det er ihvertfall det som er planen så langt.

KK- mila er rett rundt hjørnet og jeg må faktisk løpetrene hvis jeg skal få til å løpe 10 km!

 

Klem Marlene ❤

 

#trening #jogging #fitness #styrke #løping #treningsglede #mamma

Endelig langt hår!

Endelig har jeg fått satt i mitt nye hår 🙂 Eller egentlig fikk jeg gjort det for flere dager siden. Jeg og Linda hadde en skikkelig frisørkveld her hjemme i mandags da jeg lagde foliestriper i hennes hår og hun satte i mine ekstensions. Helt perfekt når man kan hjelpe hverandre slik 🙂

Men jeg ville ikke poste noen bilder på håret før jeg fikk klippet det litt så at det gikk bedre sammen med mitt eget hår. Mamma hjalp meg med dette igår så nå er jeg super fornøyd!

 

 

 

Jeg brukte Quick & Easy Original Rakt, #T14/60 Cendre Ash Blond Ombre 50 cm. Fargen på håret var en perfect match. Det er nesten umulig å se forskjell på fargen på mitt eget hår og på mine ekstensions. Håret har bra kvalitet og det var veldig enkelt å jobbe med 👌

Her får dere noen før og etter bilder 🙂

 

FØR:

 

 

 

ETTER:

 

 

 

 

Hva synes dere? Jeg synes det ble veldig bra 🙂

Husk at akkurat nå så får du 10% rabatt avslag på ALT på Rapunzelofsweden.com gjennom å benytte rabattkode MARLENE5. Koden er gyldig frem til 6/8.

Jeg vil virkelig anbefale håroljen deres, den er helt underbar. Den gjør håret skikkelig mykt og glatt uten å tynge det ned. Og ikke er den dyr (akkurat nå 119 kr)  🙂

 

Klem Marlene ❤

 

#Rapunzelofsweden #hair #hairexstensions #hårforlengelse #hår #ekstensions #rapunzel #frisør #hairdresser

Daftøland

Idag har den lille familien min hvert på tur til Daftøland i Strømstad. Daftøland er en fin liten park med noen karuseller, klatrestativer, et spøkelseshus, en spillhall, teaterforestilling og litt annet smått og godt.

Ingen av oss hadde besøkt denne parken tidligere, bare sett den fra veien mange ganger. Siden det var siste dagen av Tommy sin ferie idag så bestemte vi oss derfor for å så ta en tur dit.

 

 

 

 

 

 

Jeg må si jeg ble veldig positivt overrasket. Det var lissom ikke bare en lekepark uten det var veldig mye forskjellig. Det er klart det var ikke noe Liseberg størrelse på karusellene men siden Tobias på 7 1/2 år og kameraten hans ikke turte å ta alle karusellene så var de store nok til at våres lille familie skulle ha glede av hva parken hadde å tilby.

 

 

 

 

 

Det ble veldig mange inntrykk for lille Mathias og han var trøtt og sliten da vi kom hjem. Men han var blid og fornøyd hele dagen ❤ Vi koset oss veldig og hadde en fin ettermiddag allesammen. Vi kommer helt klart til å ta turen til Daftøland fler ganger.

 

Klem Marlene ❤

 

#lekepark #karusell #bæresele #baby #barn #familie #mamma #kjæreste #ferie #daftøland

Barnemat: mango- og banansmoothie

Nå på morgenen så testet jeg å lage smoothie med mango og banan til Mathias. Han har spist både mango og banan tidligere men kun hver for seg. Tanken var å også bruke ananas men etter å ha mikset sammen kun banan og mango så likte jeg smaken så godt at jeg droppet det.
 

 

Oppskrift:

 • 1 banan
 • 1 liten mango
 • Noen dråper sitron

Miks sammen frukten i en blender eller med en stavmikser. Enkelt og greit! 🙂

Smaken ble søt og litt syrlig på en og samme gang. Mathias likte denne veldig godt og han gapet stort etter mer alerede etter første skje 🙂

 

Klem Marlene ❤

#barnemat #smoothie #baby #barn #mamma #mat #smoothieposer

Barnemat: smoothie poser

Igår var vi oppe tidlig på morgenen jeg og guttene (Mathias og Tobias). Før vi satte oss for å spise frokost sammen så bestemte jeg meg for å lage ananas smoothie til Mathias som han skulle få teste i løpet av dagen.

For noen uker siden så kjøpte jeg slike smoothie poser eller hva man skal kalle det. Nesten slike som de selger i butikken med skrukork.

 

 

Forskjellen er at de jeg kjøpte er til for at man skal kunne lage for eksempel smoothie eller pure selv og så fylle posene med. Man kan derfor åpne posene og fylle på med hva man ønsker og så lukke dem igjen. Deretter bruker man skrukorken da barnet skal spise 🙂 Posene kan vaskes og brukes opp til 30 ganger. Helt genialt 🙂

Mathias likte ananas 🙂 Det var søtt og godt 😉 Og posene, de fungerte helt perfekt. Super praktiske å ha med i stellebaggen og enkle å rengjøre. 

Jeg kjøpte mine smoothie poser på Gränsens Barn i Sverige men vet at det finnes lignende også på eBay.

 

Klem Marlene ❤

 

#baby #barnemat #mamma #smoothieposer

Endelig har håret kommet!

Endelig så har håret mitt fra Rapunzel og sweden kommet! Det kom med posten idag. Det og noen andre produkter som jeg også  bestilt.

Bland annet en deep cleansing shampo som jeg skal bruke før jeg setter i håret, en återoppbyghende hårkur, en color mask i sølv før å jevne ut forskjellen mellom min egen hårfarge og fargen på mine ekstensions, en hår olje og sist og faktisk minst tre små hårklyper.

 

 

Nå gleder jeg meg skikkelig til å få satt i håret! Det er lenge siden jeg hadde så langt og tykt hår. Og det skal bli så gøy å kunne gjøre masse fine fletter og andre oppsett 😄👌😍

Hvis du er interessert i ekstensions eller hårpleie og stylingprodukter ta en titt på Rapunzelofsweden.no. De har et stort utvalg av gode produkter til en grei penge. Og dessuten kort leveringstid. Hvis du benytter rabattkode MARLENE4 så får du 10% rabatt på hele kjøpet, uansett hva du bestiller. Akkurat nå så har de dessuten sommersalg og mange fine tilbud 😄

 

Klem Marlene ❤

 

#Rapunzelofsweden #hår #hair #hairexstensions #hårforlengelse #frisør #hairdresser #fletter #løshår #ekstensions #rabattkode #hårolje #deepcleansing #reconstruct

Urolige netter

Den lille gullungen min sover søtt på dynen ved siden av meg. Jeg sitter ute på verandaen og nyter av det fine været. Jeg har både klesvask og regninger jeg må ta tak i. Men egentlig har jeg mest av alt lyst å krype ihop ved siden av Mathias og sove litt jeg og.

 

 

De siste nettene har han sovet veldig urolig. Han har hvert veldig sår allerede da jeg har lagt han før nattan. Hver gang jeg la han ned i sengen hans så våknet han og tårene begynte å trille. Når han endelig har  sovnet så har han sovet veldig urolig og snudd seg veldig mye frem og tilbake.

De siste dagene så har han begynt å snu seg veldig mye fra rygg til magen, også på natten. Men han får ikke helt til det å snu seg tilbake over på rygg igjen. Han får det til noen ganger men ikke hver gang. Men nesten hver gang han har snudd seg over på mage så har han våknet. Noen ganger så har han sovnet om direkte bare jeg har lagt han til brystet. Andre ganger så har han hvert helt utrøstelig og ikke engang brystet som vanligvis hjelper på alt har hvert til noen trøst.

 

 

Lillegull har fått to tenner og har fler på gang så det kan jo hende at det er dette som forstyrrer søvnen hans. Det eller magevondt. Magen må jo jobbe på en litt annerledes måte nå som han får mer og mer fast føde. Og det er klart det sikkert kan gi litt magevondt til tider.

Uansett hva det er som forstyrrer søvnen hans så gjør det vondt i mammahjertet da tårene triller på den lille gutten min og jeg vil ikke noe heller enn å trøste han hvor trøtt jeg enn er.

 

Marlene ❤

 

#mamma #kjærlighet #baby #barn #familie #babyboy

Styrkeøkt nr. 2 denne uken

Igår formiddag så fikk jeg og Linda presset inn ukens andre styrkeøkt. Det er litt av et pusslespill noen ganger. Denne uken var vi i Bø fra tirsdag til torsdag og nå sitter vi i bilen på vei hjem foreldrene mine. Så det er kun mandag og fredag som det har hvert mulig å få trent sammen.

I starten av uken så spurte jeg en kollega av meg, Magnus, om han kunde hjelpe meg og Linda å sette opp et treningsprogram. En PT trenger og en PT 😉 Det er mye enklere å sette opp et hardt treningsprogram for noen andre en å gjøre det før seg selv. Skal vi få trent godt nok frem til Toughest i Oktober så er det greit  med litt input fra noen andre. Magnus så han skulle hjelpe oss med dette så jeg regner med at vi får begynt med det i starten av neste uke 🙂 Gleder meg!

 

 

På gårdagens treningsøkt så fokuserte vi på bein og rygg, to store muskelgrupper. Vi hadde ikke så veldig god tid til rådighet igår så istedenfor å varme opp på tredemølla så varmet vi opp med den første styrkeøvelsen, utfall og kryssutfall bakover uten vekter.

 

 • Utfall 3×15 reps per bein
 • Kryssutfall 3×10 reps per bein
 • Knebøy 5×12 reps
 • Sittende roing 3×12 reps
 • Rygghev 3×12 reps
 • Nedtrekk 5×12 reps
 • Planke 3x maks

 

Det var en god stund siden jeg trente knebøy med så mange sett og repetisjoner og jeg føler det godt i beina idag 🙂

 

Ha en fantastisk dag i solen 🌞

Klem Marlene ♥

 

#trening #styrke #PT #fitness #mamma #treningsglade #sommer

Flott tur til sommerland

De to siste dagene har flydd forbi. Igår var siste dagen våres på Bø sommerland og vi hadde en fantastisk fin dag. Tidlig på dagen var det litt overskyet men etter at vi hadde hvert i parken i noen få timer så fikk vi blå himmel og stekende solskinn resten av dagen. Herlig! Alle koset seg, store som små og før vi viste ordet av det så var klokken så mye at parken stengte før dagen.

 

 

 

 

Vi kom hjem i halv tolv tiden og da var det bare å få begge guttene i seng, pakke ut av bilen og så gå og legge seg. Det ble en lang dag og vi var slitne allesammen.

Vi hadde en veldig koselig tur. Vi fikk to fine dager på sommerland, vi hadde et fint opphold på hotellet, vi koset oss med god mat og vi fikk en fin første ferie som en familie på fire ❤

 

Klem Marlene ❤

#sommerland #bø #ferie #familie #tur #kjærlighet #mamma #proudmom #bøsommerland