Daftøland

Idag har den lille familien min hvert på tur til Daftøland i Strømstad. Daftøland er en fin liten park med noen karuseller, klatrestativer, et spøkelseshus, en spillhall, teaterforestilling og litt annet smått og godt.

Ingen av oss hadde besøkt denne parken tidligere, bare sett den fra veien mange ganger. Siden det var siste dagen av Tommy sin ferie idag så bestemte vi oss derfor for å så ta en tur dit.

 

 

 

 

 

 

Jeg må si jeg ble veldig positivt overrasket. Det var lissom ikke bare en lekepark uten det var veldig mye forskjellig. Det er klart det var ikke noe Liseberg størrelse på karusellene men siden Tobias på 7 1/2 år og kameraten hans ikke turte å ta alle karusellene så var de store nok til at våres lille familie skulle ha glede av hva parken hadde å tilby.

 

 

 

 

 

Det ble veldig mange inntrykk for lille Mathias og han var trøtt og sliten da vi kom hjem. Men han var blid og fornøyd hele dagen ❤ Vi koset oss veldig og hadde en fin ettermiddag allesammen. Vi kommer helt klart til å ta turen til Daftøland fler ganger.

 

Klem Marlene ❤

 

#lekepark #karusell #bæresele #baby #barn #familie #mamma #kjæreste #ferie #daftøland

2 kommentarer
  1. Så koselig 🙂 <3
   Skulle ønske vi hadde noe slikt i nærheten av der vi bor , siden samboer ikke får ferie før til neste år skulle man gjerne kunne kjørt til en plass som var i nærheten for å fylle dagene med noe 🙂

  2. Katharina: Det skjønner jeg godt! Er fint å ha noe i nærheten. Da trenger man ikke bruke en hel dag heller hvis det ikke passer uten kan gjøre som vi gjorde igår å bare ta en ettermiddag for eksempel

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg