Zucchini fylt med kjøttdeig

 

Idag lagde jeg zucchini fylt med kjøttdeig til middag. Jeg tror det er andre eller tredje gangen jeg bruker denne oppskriften nå og den er blitt en hitt her hjemme. Det er en rett som passer til både store og små 😊 Og det er en god måte å lure i de små litt ekstra grønnsaker 😉

 

Oppskrift:

4 porsjoner

Ingredienser:

● 4 zucchini
● 500-600 gram kjøttdeig
● 1 gul løk (hakket)
● 1 hvitløkskkløft (hakket)
● 1 ss rapsolje
● 2 dl knuste tomater
● 2 ss tomatpuré
● 2 ts tørket oregano
● Salt og hvitpepper

● Til gratinering 1 dl revet ost

 

 

Fremgangsmåte:

● Sett ovnen på 225 grader.
● Del hver zucchini i to i lengderetningen.

 

 

● Ta ut innmaten i zucchinien og finhakk den.

 

 

 

● Stek løk og hvitløk i oljen.
● Tilsett kjøttdeigen og stek til den begynner å få farge.
● Tilsett hakkede tomater og tomatpuré. Kok opp på midelsvarme og la småkoke i ca 10 min.

 

 

 

● Tilsett krydder og innmaten fra zucchinien da det gjenstår noen minutter.

 

 

● Fyll zucchinibåtene med kjøttdeigrøren, strø osten over og gråtoner deretter i midten av ovnen i 10 minutter.
● Server gjerne med hvitløksbrød.

 

 

 

 

Super godt! Jeg brukte nesten ikke hverken salt eller pepper for at Mathias skulle kunne spise detsamme som oss. Og han storkoset seg 🙂

Denne oppskriften er egentlig beregnet til 4 personer. Jeg brukte kun 2 Zucchini da jeg ikke hadde fler hjemme og fikk en god del kjøttdeigrøre til overs. Men den har jeg planer om å bruke til noe annet imorgen 😉

Gjerne test ut oppskriften og gi meg en tilbakemelding på hva du synes 🙂 

 

Ha en fortsatt fin kveld ♡

 

Klem Marlene ♡

 

#zucchini #mat #kjøttdeig #matglede #middag #lunsj #familie #kos #variasjon

 

Mine sminke, hår- og hudpleiefavoritter

Jeg tenkte at jeg skulle dele noen av mine sminke, hår- og hudpleiefavoritter med dere. Det finnes jo et hav av produkter å velge imellom ohvdet er ikke alltid enkelt. Alle produktene her under er produkter som jeg bruker og som jeg personlig er svært fornøyd med.

Jeg er langt fra noen storforbruker av sminke. Jeg bruker sjeldent noe annet enn mascara, brynsfarge og noe på leppene. Jeg foretrekker en naturlig look, i tillegg til at jeg som oftest har begrenset med tid til å gjøre meg i orden da jeg har lille Mathias hengende i bena 😉 Det er kun hvis vi skal på noen form for tilstelning som jeg legger ned litt mer tid og energi på min makeup. Her er mine favoritt produkter som jeg bruker daglig:

 

Perfect Brow Pomade Light og All In One Eyebrow Palette fra Makeup Mekka. Helt superbe produkter! Ingen andre produkter jeg har prøvd til bryna mine har jeg hvert mer fornøyd med. De er godt pigmentert og de er lette å jobbe med for og oppnå ønsket resultat. Bra produkter til svært gode priser!

 

Super Shiny Smooth Lipgloss i fargen Dream Girl fra Makeup mekka. Denne bruker jeg både på dagen og natten faktisk. Den er lys og naturlig i fargen og passer perfekt til hverdagsbruk. Dessuten sitter den godt på leppene og det er derfor jeg bruker den også på natten istedenfor leppomade. Jeg kan legge meg på kvelden og den sitter fortsatt på leppene da jeg står opp.

 

No7 Lash Impact mascara. En sort mascara som både gir volum og lengde. Sitter godt på vippene og flosser ikke. Den er ikke vannfast men den sitter veldig godt alikevel. 

Etter å ha arbeidet som frisør så er jeg veldig interessert av produkter som pleier håret. Men jeg er ikke opphengt i at alt må være frisørprodukter. Noen ganger opplever jeg faktisk at billigere produkter kan levere et minst like godt resultat. Her er mine hårpleiefavoritter:

Wella SP Luxeoil Keratin Restore Mask – Helt fantastisk hårkur. Spesielt hvis du lar den sitte i ekstra lenge 😉 Jeg bruker maske over natten i ny og ne for å gi håret en ekstra boost. Håret blir mykt og glatt og dufter fantastisk.

 

Wella SP Luxeoil – Den beste hårolje jeg noen gang har testet. Jeg bruker det i både vått og tørt hår. Det er tilstrekkelig med noen få dråper. Den tynger ikke ned håret og håret blir ikke fett. Håret blir mykt og dufter godt. Anbefales virkelig!

 

BedHead Recovery Shampo og Conditioner – Shampo og balsam som tilfører fukt. Passer helt perfekt til mitt hår som fort blir tørt i tuppene. Etter at jeg begynte å bruke disse produktene så har jeg ikke trengt å vaske håret mer enn to ganger i uken. Går å kjøpe hos frisør eller på for eksempel Nille.

 

TRESemme Instant Refresh – En lett og transparent tørrsjampo. Den tynger ikke ned håret og den fungerer helt perfekt til å freshe opp håret mellom hårvaskene. Et billig alternativ som du finner i butikkhyllene.

 

 

Jeg har ikke alltid hvert flink til å ta godt vare på huden min. Men nå føler jeg at jeg har en hudpleierutine som virker basert på produkter som passer huden min bra. Her er mine hudpleiefavoritter til både kropp og ansikt:

 

Bio-Oil – Behagelig og lett olje. Den trenger raskt inn i huden og føles ikke klissete ut under klærne. Jeg bruker den mest til å smøre inn magen og hoftene nå som jeg er gravid.

 

Phyris Intelli Gel – Behagelig ansiktsrengjøring som etterlater en ren og fresh følelse. Jeg bruker denne både morgen og kveld. (Alle mine Phyris Produkter har jeg kjøpt på Velvet SPA i Sarpsborg).

Phyris A’peel – Peeling for ansiktet med akkurat passe grove korn. Den fungerer å bruke på både tørr og fuktig hud. På tørr hud “river” den litt mer. Den etterlater huden ren og fresh. Jeg blir gjerne litt rød i ansiktet etter å ha brukt den og foretrekker derfor å bruke den på kvelden før jeg går og legger meg.

 

Phyris Aqua Sensation Gel – 24 hour cream som kan brukes som både dag- og nattkrem. Helt perfekt! Den återfukter huden uten at huden føles fet og ser blank ut. Fungerer helt perfekt å bruke som underlag under sminke.

 

Phyris Eye Zone Golden Balm – Kjempe fin og lett øyekrem. Återfukter hunden rundt øynene og reduserer linjer og poser under øynene. Jeg bruker den både morgen og kveld.

 

Hand Food – Kjempegod håndkrem. Lett konsistens som ikke føles fet ut. Godt for tørre hender på kalde vinterdager 😉

 

Jeg avslutter listen med å gi dere mine topp to favorittdufter. Begge to fra Escada:

 

Escada Celebrate N.O.W – En ny duftfavoritt! Fikk denne parfymen i gave til bursdagen min og jeg har forelsket meg i den totalt. Veldig fresh duft som ikke føles tung ut.

 

Escada Fiesta Carioca – Sommerig, søt og fruktig duft. Helt underbar 😍

 

Håper dere finner deres egne favoritter hvis dere ikke alt har funnet de 😉

Ha en fortsatt fantastisk dag!

 

Klem Marlene ♡

 

#skjønnhet #hår #sminke #hudpleie #mamma #gravid #hverdag #rutine #parfyme #favoritter #duft #makeupmekka

Svangerskapsuke 24 ♡

Siden jeg tok meg helt fri fra bloggen i helgen så har jeg fortsatt ikke delt noen ny svangerskapsoppdatering med dere. Men her kommer den endelig 😊

Termin: Jeg er nå i svangerskapsuke 24 (23+2). Jeg er i trimester 2, graviditetsmåned 6 og hele 57,6% av svangerskapet er overstått. Det vil si at jeg nå har 120 dager igjen til termin den 19 Juni 2018.  ❤

 

 

Aktivitet i magen: Magen den vokser og nå kan jeg føle at lillemann i magen beveger seg litt når som helst i løpet av dagen. Jeg føler det som aller best da jeg er stille og det er fortsatt om kvelden som det føles ut som at det er aller mest aktivitet der inne. Jeg synes det er veldig beroligende å føle bevegelsene tydelig. Det gir meg en måte og selv kunne følge med på at alt står bra til. Skulle jeg brått ikke føle noen bevegelser så er jo det et tegn på at noe kan være galt.

 

 

Hvordan er formen?: Formen er uforandret. Jeg har hatt mye hodepine også denne uken. Ofte våkner jeg med kraftig hodepine og kvalme. Jeg har fortsatt vondt i magen til og från og jeg lurer på om dette kun er muskulært eller om noe av det kan skyldes navelbrokket mitt? Jeg må spørre legen min om dette da jeg skal dit neste uke.

 

Tanker og føleser rundt fødselen: Mer en halve graviditeten er overstått men det er fortsatt lenge igjen til termin. Jeg ser så langt ingen grunn til å tenke så mye på
fødselen og jeg føler meg fortsatt ganske så avslappet i forhold til dette.

 

Cravings: Still no cravings whatsoever 😃 yeeeiiii! Jeg tror ikke jeg får noen heller nå som jeg har klart meg så lenge uten.

 

 

Dere er fortsatt hjertelig velkomne å komme med navneforslag ♡ Vi har enda ikke satt oss ned for å diskutere dette sammen så så langt så er listen over potensielle navn veldig kort. Personlig så synes jeg at Marcus, Christian, Elias og Emil er fine navn 😊

 
Klem Marlene ♡

 

#mamma #ultralyd #stolt #proudmom #baby #gravid #kjærlighet #familie #familj #pregnant

Storfornøyd med nye negler

 

Denne helgen har jeg tatt fri fra hele bloggen. Torsdag som var så kjørte jeg og Mathias hjem til familien i Sverige igjen for å så være der over helgen. Kjæresten min skulle på guttetur til Hafjell og Tobias var hos mammaen sin så da kunde vi like gjerne besøke familien som å bli sittende hjemme.

Før jeg kjørte dit så sendte jeg en melding til en dame som driver med påsett av negler i nærheten av der mamma og pappa bor. Ikke for å få lenger negler men for å forsterket  mine egne. Mine negler har alltid hvert tynne og skjøre og hatt veldig lett for å flise seg. Nå har jeg for en gangs skyld klart å spare de ut litt og vill ikke at de skal gå istykker med engang. Siden jeg vet at det meste (alt fra frisørbehandlinger til neglfiks) er billigere i Grums enn her i Sarpsborg så tenkte jeg passe på imens jeg var der. Jeg fikk time kl 15:30 på fredag og avtalte med mamma at hun skulle se etter Mathias da.

 

 

Dama som het Patricia var kjempeflink og jeg er kjempefornøyd med resultatet. Hun hadde holdt på med negler i mange år og det virket som at hun viste hva hun drev med for å si det sånn. Hun syntes at jeg hadde bra lengd på neglene mine men at vi kanskje skulle forlenge neglene på tommerne mine litt siden de var en god del kortere en de andre. Det gjorde hun uten at det kostet noe ekstra da vi kun skulle forsterke de andre neglene.

 

 

 

Jeg ville ha et ganske så naturlig resultat. Ikke noen skarpe farger. Da blir det altfor synlig da de begynner å vokse ut. Og jeg vil kunne ha de en stund før jeg må bedre på de. Jeg har ikke økonomi til å fikse neglene hver tredje eller fjerde uke, men kanskje hver femte eller hver sjette uke. Og så lenge jeg er flink og filer ned kantene og fikser litt selv så vet jeg at det går fint 🙂

 

 

Jeg valgte et lyse rosa lakk med glitter lengst ut på tuppene. Siden glitteret ikke dekker hele neglene så vil “etterveksten” bli litt mindre synlig. Jeg er kjempefornøyd 🙂 Hvis noen i nærheten av Grums har lyst på pene negler så anbefaler jeg dere å ta kontakt med Patricia på Patricias Negler. Du finner Facebook siden hennes HER.

 

Klem Marlene ♡

 

#skjønnhet #negler # kosmetikk #mamma #gravid #negleforlengelse #negleforsterking #gele

 

 

Et nytt forsøk

Nå er jeg rimelig lei av å ikke være i god nok form til å kunne gjøre hva jeg vil. Ikke kunne trene så mye og så hardt som jeg vil. Ikke kunne jobbe. Ja, jeg vet at jeg er gravid og at jeg ikke skal pushe noen grenser akkurat nå. Men det går helt fint å trene imens man er gravid. En graviditet er ikke en sykdom. Og ikke er det noen unnskyldning for og ikke trene og holde kroppen i god form. Under min forrige graviditet så trente jeg under hele svangerskapet. Men ikke nå. Og jeg er lei av å ikke kunne trene fordi jeg ikke er i form til det. Fordi jeg har vondt i hodet, skuldrene og ryggen. Og fordi jeg er kvalm og uvel. Spesielt som jeg vet hvor godt kroppen har av trening.

 

 

Da jeg var hos nevrologen så sa de at det jeg kunde gjøre var å teste ut forskjellige migrenemediciner. Men det kan jeg ikke så lenge jeg er gravid. Når jeg har hodepine så får jeg ikke gjort noe med det uten må bare vente det ut. Uansett hvor vondt det gjør og uansett hvor lenge det holder i seg. Det er veldig slitsomt.

Idag gjorde jeg derfor et nytt forsøk på å få gjort noe med hodepinen min. Noe som ikke involverer medisiner. Jeg besøkte en manuellterapeut på Kromi Helse i Fredrikstad, som jeg har fått høre skal være veldig flink til å hjelpe mennesker med migrene og andre typer hodepine. Han virket veldig flink (men hva vet jeg). Han var ihvertfall veldig grundig da han undersøkte nakken og skuldrene mine. Han mente at jeg var veldig stiv i de øverste leddene i nakken. Noe jeg tror stemmer veldig bra. Han mente videre at en del av plagene mine med rygg og skuldre kan være en følge av at jeg er stiv i nakken. At jeg på en måte bruker skuldrene og ryggen til å kompensere for at jeg ikke har stort nok bevegelsesutslag i nakken. Det er mye mulig at det stemmer.

Jeg ble “knekket opp” i noen av de øverste leddene i nakken. Ikke i det aller øverste, det ville han at en av hans kollegaer skulle se på da han mente på at han var flinkere til akkurat dette. Så nå har jeg fått satt opp en ny time hos hans kollega neste uke. Jeg synes det er betryggende at han spiller på kollegaene sine, hvis han vet at noen av de er flinkere innenfor et område. Det tenker jeg er et godt tegn. Et tegn på seriøsitet.

Videre så fikk jeg to øvelser som jeg skal utføre hjemme for og så vedlikeholde det som ble gjort idag. Så nå skal jeg prøve og være flink til å huske på å gjøre de øvelsene to ganger hver dag.

Nå håper jeg at dette kanskje etterhvert vil hjelpe på plagene mine. Jeg håper. Jeg har ikke så veldig god tro på at noe hjelper lenger. Men det er uansett verdt et forsøk. Hvis det hjelper så hadde det jo hvert helt underbart! Men jeg håper jeg i så fall merker forskjell forholdsvis raskt. Det er ikke billig å gå til manuellterapeuten og jeg har rett og slett ikke økonomi til å ha time etter time uten merkbare resultater. Men nå skal jeg krysse fingrene og håpe på det beste! 😊
 

 

Klem Marlene ♡

 

 

#hodepine #helse #mamma #gravid #svangerskap #manuellterapeut #kromihelse #trening #migrene 

Svangerskapskontroll ♡

Idag startet dagen tidlig. Eller egentlig ved omtrent samme tid som de fleste andre dager. Men idag hadde jeg time for svangerskapskontroll kl 08:30 så det var ikke tid til å ligge å dra seg i senga eller til å bruke lang tid ved frokostbordet.

Denne kontrollen hadde jeg gledet meg veldig til og ventet på helt siden jeg var på rutineultralyden den 18 januar. Når det er så lenge som 4 uker mellom kontrollene så føles det ut som en hel evighet 🙈 Jeg slapper av og slipper alle bekymringer da jeg har hvert på kontroll og fått høre at alt ser bra ut. Men etter en uke eller to ca så begynner jeg å bekymre meg igjen. Jeg ønsker jo å vite at alt er bra med den lille i magen til enhver tid! Noe jeg føler at jeg ikke har kontroll på da det går så langt imellom kontrollene. Men takk og lov så er den lille i magen en aktiv liten krabat og jeg føler at han beveger seg mye der inne.

 

 

Dette var min andre kontroll hos jordmor i løpet av det her svangerskapet. Alt så bra ut og alle verdier var bra. Urinprøven og blodtrykket var bra. Hjertelyden hørtes bra ut og magen den vokser, akkurat som den skal 😊 Og jeg kan love at det var godt og veldig betryggende å få høre det lille hjertet slå igjen ❤

Jeg har ikke gått opp så veldig mye i vekt så langt. Jeg veide idag (fullt påkledd og med frokost i magen) 68,5 kg. Nå veide jeg forsåvidt ikke så mye mer enn 63-64 kg da dette svangerskapet startet. Men ellers pleier jeg å veie et sted mellom 64 og 69 kg til vanlig så 68,5 føles helt innafor 😉 Jeg tror jeg veide 78 kg på det meste da jeg ventet Mathias. Men det er mange uker igjen til fødselen og forutsatt at svangerskapet fortløper som det skal så kommer jo vekten til å fortsette gå oppover.

 

 

Neste gang jeg skal på kontroll er den 28 februar, men da skal jeg til legen. Da kanskje jeg er heldig å får tatt en ny ultralyd igjen. Jeg håper det 😊 Utenom det så blir det nok denne timen mest en oppfølging av sykemeldingen min.

Jordmor mente at siden jeg skal til legen om to ukers tid så trengte jeg egentlig ikke å sette opp noen kontroll hos henne på kanskje 6 uker. Men jeg bad om å få en time om 4 uker uansett. Jeg kommer jo heller på enn sjekk for mye enn en for lite 🙈😊

 

Ha en fortsatt fin dag! ♡

Klem Marlene ♡

 

 

#mamma #gravid #svangerskap #kontroll #svangerskapskontroll #jordmor #pregnant #babyboy #baby #kjærlighet #

Bestilt time for gravidfotografering

For noen uker siden så skrev jeg at jeg hadde planer om en ny gravidfotografering. Nå har jeg faktisk hvert i kontakt med fotografen og satt opp en tider til både selve fotograferingen og til visningstimen. Det er ikke før i førsten av Mai så det er lenge igjen, men det er jo greit å planlegge allerede nå 🙂

 

 

Da jeg ble fotografert med Mathias i magen så var det bare noen dager før fødselen satte igang. Jeg tror det var den 28 desember og Mathias kom til verden den 7 Januar. At fotograferingen ble så tett innpå fødselen den gangen kom seg av at jeg fikk fotograferingen i julegave. Nå som dette er noe jeg har bestemt selv så kan jeg planlegge i god tid 🙂 Da jeg var i kontakt med fotografen så rådet hun meg til å sette opp en time ca 6 uker før termin. Man vet jo aldri når den lille i magen brått bestemmer seg for å så komme ut så det kan være greit å ikke sette opp en time altfor tett på
termindatoen. Brått så bestemmer seg lillemann for å så komme ut før tiden og før fotograferingen 🙈

 

 

Den her gangen så tror jeg at jeg vil ha blomster også på noen av bildene. Jeg er ikke helt sikker men jeg tror det. Blomster gjør ofte mye med et bilde. I tillegg så vil jeg ha noen bilder sammen med Mathias. Og så vil jeg ha et speilbilde! Et før/etterbilde, et bilde som viser meg med gravidmagen men også med den nyfødte hvilende på magen ❤ Jeg elsker det speilbildet jeg har av meg og Mathias og jeg ønsker jo å ha et av hvert og et av barna mine 😊

 

 

Det er nesten 3 måneder igjen til fotograferingen så jeg har godt om tid til å fundere og planlegge hvordan jeg vil ha det 😊

Så langt så er det ikke noen vits i å sette opp noen time for nyfødt- og familiefotograferingen. Den får vi satt opp en time til så fort den lille er blitt født. Det skal bli veldig koselig å få tatt noen bilder av den “nye” og enda større familien ❤ Det er sjeldent at hele familien er med på et og samme bilde til vanlig og det gjør det enda mer spesielt. Og nå skal jo 4 bli 5 ❤

 

 

Ha en fortsatt fin kveld!

Klem Marlene ♡

 

#mamma #gravid #familie #kjærlighet #graviditet #pregnant #stolt #fotografering 

Svangerskapsuke 23 ♡

Det er faktiask allerede en hel uke siden jeg skrev den forrige svangerskapsoppdatering!  🙈 Her kommer det er ny en ❤ Uke 23 ❤

Termin: Jeg er nå i svangerskapsuke 23 (22+0). Jeg er i trimester 2, graviditetsmåned 6 og hele 54,4% av svangerskapet er overstått. Det vil si at jeg nå har 129 dager igjen til termin den 19 Juni 2018.  ❤

 

 

Aktivitet i magen: Nå kan jeg føle at lillemann i magen beveger seg litt når som helst i løpet av dagen. Ikke så mye da jeg selv er i bevegelse men da jeg er stille. Men fortsatt så føles det ut som at det er på kvelden den lille er som aller mest aktiv. Bevegelsene blir kraftigere og kraftigere og nå er det faktisk mulig å se det på magen ❤ Det ser ut som at det går en liten bølge gjennom magen 😊

 

 

Hvordan er formen?: Formen er uforandret, den er fortsatt ikke veldig bra. Jeg har hatt mye hodepine denne uken og det i sin tur leder til at jeg blir kvalm og føler meg uvel. De siste dagene så har jeg våknet med kraftig hodepine og kvalme, og jeg har også hatt vondt i magen til og fra de siste dagene. Jeg liker ikke at jeg har vondt i magen og jeg følger nøye med på at jeg føler godt om bevegelser hver dag. Det er jo ikke rart hvis det gjør vondt i magen, det vet jeg. Den skal jo tøye seg ut og indre organer og muskler flytter på seg for å så gi plass til den lille gutten som vokser der inne. Men alikevel så liker jeg ikke det og ha vondt i magen akkurat nå. Jeg blir så redd at det skal være noe som er feil og at den lille ikke har det bra der inne.

 

 

Tanker og føleser rundt fødselen: Mer en halve graviditeten er overstått men jeg tenker ikke noe spesielt på fødselen. Det er fortsatt lenge igjen så jeg ser ikke noen grunn i å tenke for mye på saken.

 

Cravings: Still no cravings whatsoever 😃 Å det er jeg bare glad for! Tror ikke jeg får noen heller nå som jeg har klart meg så lenge uten.

 

 

Den 14 februar, det vil si på onsdag, så skal jeg på neste kontroll hos jordmor. Jeg gleder meg veldig til denne kontrollen for det føles ut som det er en hel evighet siden rutineultralyden nå (det er 3 uker siden). Jeg får ikke sett lillegutt på ultralyd på denne kontrollen men jeg vil i det minste få høre hjertet hans slå igjen ❤ Nå som mer en halvparten av svangerskapet er overstått så regner jeg med å få litt hyppigere kontroller. Jeg er heller på kontroll ofte enn sjeldent. For hver kontroll som går bra og for hver kontroll der jordmor eller lege sier at babyen har det bra i magen så føler jeg meg alt tryggere. Man ønsker jo å vite at den lille har det godt der inne og utvikles som han skal ❤

 

 

Dere er fortsatt hjertelig velkomne å komme med navneforslag ♡ Vi har enda ikke satt oss ned for å diskutere dette sammen så så langt så er listen over potensielle navn veldig, veldig kort.

 

Ha en fortsatt fin kveld!

Klem Marlene ♡

 

#mamma #ultralyd #stolt #proudmom #baby #gravid #pregnant #svangerskap #graviditet #babyboy #termin

1 årskontroll

Som jeg nevnte lite kort igår så var Mathias på 1 års kontroll på torsdag som var. Litt forsinket 1 års kontroll. Egentlig hadde vi fått satt opp time til denne kontrollen den 11 Januar men den dagen hadde de systemoppdatering på helsestasjon og timen måtte avlyses.

 

 

På denne kontrollen så var det sjekk hos både lege og helsesøster i tillegg til vaksinasjon. Alt så bra ut. Han har vokst og han følger både høyde- og vektkurvene sine.  Han veier nå 9,490 gram og er 78,5 cm høy. Han er en slank gutt, men som legen sa hans vekt matcher hans høyde og han er en frisk og rask gutt. De syntes at han var flink til å snakke 😊 Mamma, pappa, bade, ballong, borte og ball er vel noen av “favorittordene” så langt.

De syntes også at han var flink til å bevege seg. Både på gulvet og i stående. Og han blir jo stadig flinkere og flinkere til å gå.

 

 

Det verste med denne kontrollen var vaksinasjonen. En sprøyte i hvert lår. Dette hadde jeg gått og gruet meg til. Jeg var ikke sikker på hvor lett/vanskelig det skulle bli å trøste han da han ikke har ammet på flere uker nå. Men det gikk over all forventning. Selvfølgelig ble han lei seg og gråt men det gikk raskt over og var fort glemt da han fikk leke med ballen de hadde inne på rommet igjen.

Dessverre så fikk lillegutt feber og ble veldig slapp på kvelden. Noe som jo er en ganske vanlig reaksjon etter å ha blitt vaksinert. Han sov veldig urolig den natten og han var ikke helt i form igår heller. Stakkars lille hjerte mitt ❤ Det er først idag som han har hvert i fin form igjen. Nå håper jeg at han får sovet godt i att ❤

 

 

Klem Marlene ♡

 

#mamma #baby #1år #gravid #vaksinasjon #helsestasjon #familie #kjærlighet

Bursdagen min igår

Igår, den 8 februar, ble den her damen hele 33 år gammel 🙈 Jeg føler meg ikke spesielt gammel. Og jeg føler meg ihvertfall ikke noe eldre nå enn da jeg fortsatt var 32 😉

Jeg ble gratulert av kjæresten min på morgenen og utpå dagen da Tobias kommet seg hjem fra skolen så fikk jeg kjempe fine bursdagsgaver fra de tre guttene mine ❤ To par tøfler, en cardigan og en parfyme. Jeg fikk gaver jeg både trengte og ville ha så det var helt perfekt!

 

 

 

 

Jeg har i hele vinter sagt at jeg må kjøpe meg et par tøfler da vi har det grusomt kaldt på gulvene her hjemme (for å si det mildt). Nå fikk jeg faktisk to par 🙂 Det er supert for da kan jeg bytte på de når de trenger å vaskes.

Den rosa cardiganen har jeg sett på flere ganger da jeg har hvert inne på H&M for å kjøpe klær til guttene fordi jeg synes at den ser så deilig og god ut å ha på. Men det er lissom ikke prio en å kjøpe klær til meg selv og derfor så har jeg ikke kjøpt den. Men nå har jeg funnet ut av at den er like god å ha på som den ser ut til og være 😉

Faktisk så har jeg aldri sett akkurat denne parfymen fra Escada. Men jeg liker mange av Escada sine dufter og denne var ikke noe unntak. Den dufter veldig godt og kommer nok til å bli en ny favoritt 😊

 

Ellers så feiret jeg egentlig ikke dagen noe spesielt igår. Mathias hadde 1 års kontroll på formiddagen og Tobias fotball trening på kvelden og derfor så ble det ikke så mye tid til noe feiring. Men idag så har hele familien hvert ute og spist middag sammen ❤ Det er alltid koselig med litt familietid da man har bursdag 😊

 

Dagen før bursdagen min så var jeg og Linda ute og spiste bursdagslunsj 😊 Det gjorde vi i Januar da hun hadde bursdag også. Veldig koselig 😊 Og jeg fikk noen fine og litt morsomme gaver av henne også.

 

 

 

Nå er det kvelden og endelig helg for hele familien. Og istedenfor godteri så skal jeg spise et av mine Marlene epler til fredagskosen 😉 Ha en fortsatt fin kveld!

 

Klem Marlene ♡

 

#mamma #bursdag #familie #kjærlighet #gravid #gave #bursdagsgaver