Jeg og lillemann er i avisen!

 

Dere husker kanskje at jeg skrev noen innlegg angående valg av barneforsikring for en tid siden. Hvis ikke så gjorde jeg hur som helst det da vi vurderte hvilket forsikringsselskap vi skulle velge.

Jeg synes det å forsikre barnet sitt er super viktig! Men det er mange ting man skal huske på å sjekke opp. Fremforalt dekningsgrad i forhold til sykdom og uførhet.

Mathias har hvert forsikret helt siden han lå inne i magen min. Men då han var tre måneder og den gratis spedbarnsforsikringen som vi fikk gjennom Storebrand utløp så valgte vi å forsikre han i Frende. Dette var det selskap som jeg følte passet oss best.

For bare noen uker siden stilte jeg opp på en intervju rundt hvorfor jeg synes at det er så viktig at Mathias er forsikret. Les hele intervju HER!

 

Ha en fortsatt fin kveld! ❤

 

Klem Marlene ❤

 

#barn #barneforsikring #Frende # mamma #baby #forsikring #försäkring

Ny showergel

Jeg har tidligere skrevet om noen av VAADI sine produkter. En hudkrem som jeg brukte under graviditeten og solkremen som jeg brukte i sommer. To produkter som jeg personlig har hvert veldig godt fornøyd med.

 

 

VAADI har nå også lansert en kolleksjon med showergels. Jeg har så langt testet ut to av dem (safran og citrongress) og jeg liker de veldig godt. De har freshe farger og de lukter godt. De skummer bra og de er drøye så de holder lenge.

Dessuten virker de veldig fint til å lage skum i badekaret 😃🙈

 

 

Hvis du vil vite mer om VAADI sine showergels eller om VAADI sine andre produkter ta en titt HER.
 

Klem Marlene ❤

#VAADI #showergel #dusjsåpe #hudpleie
 

Tiden går fryktelig fort, på godt og vondt

Tiden går akkurat nå fryktelig fort. Egentlig ikke kun akkurat nå. Nei helt siden jeg først fikk vite at jeg hadde lille Mathias i magen så har tiden bare raset avgårde. Mathias blir hele 10 måneder om bare noen få dager! Om 2 måneder er han 1 år alt! Hvor blir det av tiden? Den lille babyen min begynner jo å bli en stor gutt!

 

 

Kan jo ærlig innrømme at det er på godt og vondt at Mathias vokser og blir stor. Selvfølgelig er det bra at han vokser og utvikles, ikke misforstå. Men jeg hadde ønsket at babytiden hadde hvert mye lenger. Mye, mye lenger 🙈

Men selvfølgelig er det morsomt å se at han vokser og stadig lærer seg nye ting. Han krabber ikke helt enda men han drar seg hit og dit og kommer seg akkurat dit han vil. Og rask er han blitt!

 

 

Han ler og smiler og er i stort sett blid og fornøyd. Han har lært seg å si mamma ❤ Og nå begynner han å få til å si pappa også ❤ Han har lært seg å vinke og han vinker til omtrent alle han ser. Et riktig charmtroll er han blitt. Mammas lille lykketroll. Jeg er skikkelig stolt over å være mammaen til en så fin liten gutt ❤

 

Marlene ❤

 

#mamma #aktivjente #baby #barn #familie #kjærlighet #mom #time

Har hvert veldig fraværende

 

I det siste har jeg hvert veldig fraværende her på bloggen. Når jeg sjekker arkivet så ser jeg at det siste innlegget jeg skrev ble publisert den 7 september. Det er faktisk nesten 2 måneder siden. Jeg har ikke hatt ork, energi eller lyst til å dele noe spesielt i det siste. Jeg har hvert mye plaget med ekstrem hodepine og kvalme de siste månedene. Av den anledningen så har jeg ikke fått gjort så mye. Jeg har ikke trent i det hele tatt på snart to måneder. Jeg har hatt nok med meg selv og familien min og hjemmet våres. Da jeg ikke har hatt noe spesielt å dele så har jeg heller latt være å skrive da jeg ikke har hatt lyst til å poste klage og syteinnlegg.

Til tross for at jeg ikke har gjort noe spesielt under den her tiden så har mye likevel skjedd og jeg kommer til å oppdatere bloggen og dere fortløpende. 

 

Ha en fin kveld! ♥

 

Klem Marlene