Nytt treningsopplegg

Som jeg skrev før en tid tilbake så bad jeg og Linda en av mine kollegaer om et nytt treningsopplegg. Dette fordi jeg personlig finner det mye lettere å motivere meg selv til å følge et opplegg som noen annen har laget til meg en å følge et opplegg som jeg selv har laget.

 

 

Etter mange om og men så endte vi opp med å printe ut er opplegg fra Norges styrkekeløftforbund. Dette er et program jeg har benyttet meg av en gang tidligere og som jeg vet fungerer bra. Ihvertfall så fungerte det veldig bra for meg den gangen.

Det er et program som strekker seg over 12 uker der hovedfokuset ligger på tre basøvelser; knebøy, markløft og benkpress.

Fort å få programmet tilpasset den enkelte så åpner man programmet, som ligger på Norges styrkeløftforbund sin nettside. Letter opp treningsprogrammer og velger om man vil ha et program for nybegynnere eller viderekomne. (Dette programmet som jeg benytter meg av er for viderekomne. ) Da du åpner programmet så kan du selv skrive inn hvilke vekter du har som mål å løfte i slutten av 12 ukers perioden. Da du gjør dette så reguleres alle vekter som står skrevet i programmet utfra målet ditt. Helt supert! Deretter er det bare å printe ut å begynne å trene 😃 Jeg synes det er supert å ha programmet printet ut på papir. Da kan jeg krysse over hvert set jeg tar for å holde oversikten 🖒

 

 

Så langt så har vi kun kommet til uke 2, men det begynner allerede å bli tungt. 💪👊

 

Klem Marlene ❤

 

#training #strength #styrke #trening #mamma #fit #fitness #fitmom #mamma #aktivjente #weighttraining #weights

Kk-mila goodiebag

Som dere helt sikkert har fått med dere så løp jeg KK- mila lørdagen som var. Jeg må bare si at jeg synes at dette var et super morsomt arrangement 😃 Opplegget var bra, det var bra med info i forkant av løpet og inne på stadion, underholdningen var bra og sponsorene hadde mange fine stands med både smaksprøver, goodiebags og salg av diverse produkter.

 

 

I standsen til vitahjertegod kunde man hente yoghurt med kornblanding og frisk bær. Helt supert både før og etter løpet!

I standsen til Booths Apotek hadde de et lykkehjul der man kunde vinne en liten goodiebag inneholdende mascara og håndkrem. Jeg traff riktig på hjulet og fikk med meg en slik 🙂 Etterhvert fikk jeg faktisk en til. Da arrangementet var slutt og jeg og Linda holdt på og pakke ihop tingene våres så ble vi spurt om vi ville ha en goodiebag til fra Booths. De satt nemlig igjen med noen ekstra. Og vi sa jo selvfølgelig ikke nei til det 😉

Kjempe flott med forskjellige aktiviteter og gratisprøver hos sponsorene! Hvem liker vel ikke det 😃

 

Alle som deltok i løpet fikk hver sin goodiebag og et glass bubbel etter gjennomført løp. Dette er jo en gulrot i seg selv 😉 Det var en velfylt goodiebag med mye smått og godt 😊 Det var alt fra bodylotion og ansiktskrem til proteindrink og proteinbar. Veldig koselig belønning etter veø gjennomført løp 🙂

 

 

 

Det eneste jeg kan si at jeg faktisk savnet i goodiebaggen var et eller annet fra hovedsponsoren 2XU. Jeg vet at deres produkter er dyre. Men et eller annet. Et svettebånd eller en solskjerm for eksempel.

Jeg vet at de gav vekk flere 2XU produkter fra senen og at de hadde gode tilbud i sin stand men jeg synes alikevel at de burde ha hatt med et eller annet i goodiebaggen som alle fikk 😉 Det tror jeg mange hadde satt pris på.

 

Klem Marlene ❤

 

#kkmila #løpefest #goodiebag #sponsorer #løping # trening #fitness #fitmom #mamma #aktivjente

KK-MILA

 

Må si at jeg er ganske så fornøyd med dagen idag, og med både min egen og Linda sin innsats. Vi har løpt KK-mila idag 😊 Eller rettere sagt jeg har løpt 5 km og Linda 10 km.

Til å begynne med så var tanken at vi skulle løpe 10 km begge to. Men etter at jeg har hatt en del vondt i magen i det siste så bestemte jeg meg forrige uke for å så løpe 5 km istedenfor 10. Dessuten så hadde jeg ikke fått til å løpetrene noe spesielt i forkant av løpet, sånn som jeg hadde planlagt så egentlig så føltes det helt ok.

 

 

 

5 km startet 14:30 og imens jeg løp så så Linda etter Mathias. Det var første gangen ever som jeg deltok i et løp og det var litt nervøst når jeg tok plass i puljen og ventet på startsignalet. Jeg vet usikker på om jeg skulle starte i pulje 2 eller 3 da jeg hadde veldig vondt i den ene hoften min av en eller annen grunn. Jeg valgte pulje 3.

Når starten gikk så blev det en mølje som det var vanskelig å ta seg ut av inne på stadion. Men verst av alt var at da jeg kom ut fra stadion så ble jeg bremset av at flere av deltakerne i puljen min eller puljen før allerede hadde begynt å gå! Litt frustrerende må jeg si siden jeg ville løpe og prøve å gjøre det så bra som mulig. Skal man gå bør man vel starte i en senere pulje tenker jeg… Det er jo en ting at man begynner å gå underveis hvis man blir sliten men det her var jo akkurat i starten!

 

 

 

Men, men det var en fin løype, været var helt perfekt og det var god stemning 😃 Jeg kom i mål på tiden 27:52 og det sier jeg meg fornøyd med. Jeg synes at den tiden var helt innafor da jeg ikke hadde forberedt meg noe spesielt infor løpet og siden jeg ble bremset av litt “køkjøring” i noen av oppoverbakkene der folk begynte å gå.

Linda og klarte seg bra. Hun hadde satt seg som mål å gjennomføre 10 km på 75 min men kom i mål på tiden 1:10:33 😃 Og det var hun veldig fornøyd med.

 

 

Neste år satser vi på å løpe en mil begge to. Og da skal vi selvfølgelig satse på å forbedre oss og gjøre det enda bedre 😃

Vi koset oss og hadde en fin dag idag. Og det tror jeg Mathias og hadde. Han syntes det var spennende med så mange mennesker og masse nye lyder 🙂 Han var en drøm å ha med. Like blid og fornøyd som alltid ❤

 

 

 

Klem Marlene ❤

#kk-mila #vitahjertego #mamma #active #aktivjente #friends #løping #jogging #fitness #distance #løpejenter #lovelife #race #fitmom

Hodebry og KK-mila

Jeg skal starte det her innlegget med å be om unnskylding før at jeg ikke har holdt bloggen oppdatert i det siste. De siste dagene/ukene har jeg hatt litt før mye å tenke på for at jeg skal ha hatt tid/ork og fremfor alt fokus nok til å skrive et vettig innlegg.  Jeg har fortsatt litt mye å tenke på akkurat nå men jeg skal prøve å holde bloggen up to date alikevel.

 

 

Imorgen er det dags å løpe KK-mila. Jeg har tidligere skrevet at jeg tenkte løpe 10 km men det har blitt en del forandringer i planene. Jeg har ikke løptrenet langt nær så mye som jeg hadde planlagt og derfor har jeg bestemt meg for å så løpe 5 km istedenfor. 5 km er en distanse som jeg vet at jeg klarer uansett om jeg ikke har fått trent så mye. Det kommer sikkert ikke til å gå veldig fort men denne distansen vet jeg at jeg klarer å gjennomføre uten å måtte gå en del av strekningen.

Planen for morgendagen er at jeg, Linda og Mathias skal ta toget inn til Oslo. (Tommy er på jobb så da får Mathias være med 😉 ). Vi skal få hentet ut startnummer før kl 13. Da jeg løper 5 km ser Linda etter Mathias og deretter så heier jeg og Mathias på Linda imens hun løper 10 km 😊

Idag er det hviledag for å så lade opp batteriene litt til imorgen. Jeg tror at dette kommer til å bli en morsom opplevelse. Nå håper jeg bare på at vi får bra vær hele dagen 🌞🌞

 

Klem Marlene ❤

#mamma #kk-mila #baby #trening #løping