Min beste julaften ever <3

Hei alle blogglesere. Håper at dere alle har hatt en fantastisk jul og at dere har koset dere masse sammen med venner og familie. Det har jeg gjort! Og jeg har attpå til hatt min aller beste julaften noensinne (i hvert fall i voksen alder 😉 )!

Det har hvert en hel del surr i år kring hvor vi faktisk skulle feire julaften, det var først to dager før jul som det blev 100% bestemt hvor vi skulle være. Det ble da bestemt at hele familien til samboen min skulle feire sammen hjemme hos hans eldste søster. På julaftensmorgen så tok vi det veldig rolig og koset oss med skikkelig julefrokost, brødskive med juleskinke og sterk sennep og kaffe til det. Må holde liv i noen svenske tradisjoner også 😉 Utover dagen så hentet vi Tobias hos mor hans og så kjørte vi videre til Tommy sin søster. Vi blev ganske mange med hele familien samlet og vi koset oss skikkelig med god mat og drikke. Etter julemiddagen så var det tid for å åpne gaver. Barna var helt i ekstase og åpnet pakker på løpende bånd, akkurat sånn som det skal være. Jeg fikk masse fint treningstøy fra Kari Traa og Nike far samboen min, noe som jeg syns var veldig bra. Fikk også en  nydelig blå ulldress fra Kari Traa som jeg selv har sett på feler ganger før. Den kommer til å bli brukt ofte!

Når det ikke var så mange gaver igjen å åpne da fikk jeg en konvolutt. Må si jeg begynte lure litt for vi har aldri gitt hverandre penger eller noe slikt i julegave. Tror ikke vi har gitt hverandre gavekort heller.. Og spesielt som jeg allerede hadde fått så mange fine gaver. Jeg åpnet konvolutten og fant et helt vanlig dobbelt kort. Men når jeg begynte lese hva som stod i kortet så var det definitivt ikke noe vanlig kort. Tårene begynte å renne å alle lurte på hva det var. Jeg sendte kortet til min svigermor og hun begynte å gråte etter første setningen og måtte sende det videre. Til slutt så satt nesten alle med tårer i øynene og barna skjønte ikke en dritt. Hvorfor gråt alle plutselig da vi satt og åpnet gaver og koset oss??? Og da tok Tommy frem en eske ur lomma på dressen, og oppi den esken lå det som nå er forlovelsesringen min <3 <3 <3 Beste julegaven ever! Jeg elsker han av hele mitt hjerte <3

Første og andre juledag har vi mest tatt det rolig og koset oss i hverandres selskap. Brukt litt tid sammen med familie og sånn. I går koset vi oss ute i snøen sammen med Eroc før vi tok en tur til Sverige for å kjøpe litt mat og nye votter 🙂 Men så i dag så kom virkeligheten i kapp oss og begge to måtte på jobb. Men ikke mange dager igjen til det er noen fridager igjen 🙂 😉

#kjærlighet #familie #forlovelse #engaged #KariTraa #helg #Family #trening #treningstøy

Julen er her <3

Nå er det noen dager siden jeg skrev noe sist. Har hvert noen hektiske dager nå som det nærmer seg jul. Både i forhold til jobb, juleforberedelser og at vi har hvert og besøkt min familie i Sverige. Siden min mamma skal jobbe på julaften så feiret vi jul sammen med dem på mandagen som var istedenfor. Ikke alltid lett å få alt til å klaffe når jeg jobber hele ukene og både min sambo og min mamma jobber skift. Det er med andre ord veldig sjeldent vi har fri samtidig alle sammen! Vi hadde en stille og rolig feiring og det var ille fint å se familien igjen <3 Vi kjørte hjem igjen på mandag kveld siden jeg skulle på jobb på tirsdag, og på veien hjem stoppet vi på shoppingsenteret i Töksfors og shoppet de siste julegavene. Deilig å være klar med den biten! I går kveld etter jobb så pyntet vi juletre sammen jeg, Tommy og Tobias. Blir så ille koselig, å skaper så mye mer julestemning når juletre er kommet på plass med alle lys og alt pynt.

#familie #julestemning #jul

Julegave?

Nå er det ikke mange dagene igjen til jul. Har fortsatt ikke kjøpt alle julegaver å lurer litt på når jeg skal få tid til å gjøre det.. Jeg vet ikke hva jeg skal kjøpe engang. Det hadde hvert så mye enklere å gå i butikken å kjøpe gaver hvis man faktisk viste hva man vill gi bort. Eller hva den som skal få gaven ønsker seg for den sakens skyld. Ingen av dem jeg skal kjøpe gave til har klart å si en eneste ting de ønsker seg, og egentlig har de jo alt de trenger.

 

Har tenkt litt på det her med å gi bort opplevelser istedenfor materielle ting. Det tror jeg mange hadde satt pris på. Spesielt siden samfunnet idag er blitt sånn at er det noe du vil ha så kjøper du det, du ønsker deg ikke ting til jul flere måneder i forveien som hva man gjorde da jeg var mindre. Kunde ønske meg en ting lllaaannnnggggttt før jul. Men da viste jeg jo at jeg ikke hadde mulighet til å kjøpe eller få den tingen tidligere.. However… Men jeg syns at mange opplevelser koster litt vel mye med tanke på at det er jo ikke kun en person man skal kjøpe gave til når det er jul. Det er ganske mange personer som man skal gi gaver til på en og samma dag! Bedre med bursdagsgaver… De er litt mer spredt utover hele året..

 

Nå lurer jeg egentlig på om dere sitter på noen gode tips og forslag på hva man kan gi til kjeresten sin, mamma, pappa, søsken, svigerfar etc. Alle forslag er velkomne 😄☺

#familie #gave #jul #kjerlighet

Hår og Extensions

I dag begynte jeg dagen med noe jeg ikke gjør så ofte lenger. Jeg satte Hair Extensions på en venninne av en venninne. Det var ganske lenge siden jeg gjorde dette sist gang. Jobbet en hel del med dette da jeg var klar med frisørskolen og var lærling på en salong. Dette var da i 2007/2008 da det fortsatt var relativt nytt og det var mange som ville ha Extensions. På frisørskolen så hadde vi ikke tid til å lære oss alt om Extensions da privatskolen kun varte fra starten av januar til slutten på Mai, men jeg fikk lære mer av min arbeidsgivere på salongen.

Mange ganger savner jeg å jobbe som frisør. Ikke grunnet de lange arbeidsdagene, stressen og de vonde skuldrene. Nei, men takk vare de store forandringene man kunde gjøre for kunden sin. En kunde som kom in med langt hår fikk brått en ny sveis, en kunde med lyst hår fikk brått en helt annen farge, og noen med kort hår fikk brått langt hår. Det finns så mye man kan gjøre og kun fantasien setter begrensningene (og kundens ønsker selvfølgelig). Dette savner jeg. Nå som jeg ikke jobber med dette lenger kan jeg ikke leke meg like mye siden jeg ikke har tilgang til alle produkter man har i en salong. Derfor syns jeg det er ekstra moro når jeg kan gjøre Extensions på noen. Det skaper en skikkelig forandring!

Dama jeg satte Extensions på i dag hadde ganske tynt og fint hår å da gjør det enda større forskjell da du brått både får en lenger og fyldigere hårmanke 🙂 Hun hadde bestilt hår på egen hånd og fargen passet perfekt til hennes egen hårfarge.

Dette bildet er fra tidligere, men uansett dette er før vi satt i Exstensions i dag:

Her ser dere bilde underveis:

 

 

Her under ser dere resultatet. Kjempe pen jente, nå med langt hår 🙂 Hun blev fornøyd å da er jeg enda mer fornøyd 😀

 

#hår #skjønnhet #Extensions # frisør

Takknemlig

Fikk en kjempe koselig julegave idag fra en av deltagerne på Minus+ kurset som jeg er kursleder for. Vi hadde siste treningsøkten før jul idag og de fikk kjørt seg nok så hardt med alt fra kettlebells til slynger. De er super flinke til å stå på å jobbe hardt. Når vi var klare for dagen så bad en av deltagerne om oppmerksomheten fordi hun ville gi meg en gave. Fikk et pent og lystig litet kort på hvilket hun skrevet en liten dikt til meg <3 Og to grytekluter med mariusmønster som hun strikket selv. De er kjempe pene! Blev skikkelig rørt. Ille koselig å få en slik oppmerksomhet. Det satte jeg virkelig pris på <3

 

#trening #hverdag #jul #minus+

 

The power of makeup

Sminke kan gjøre mirakel, sånn er det bare. Her er det ikke mye som er gjort i utgangspunktet men allikevel er det STOR forskjell.

 
Bilde 1. Nydusjet og usminket. Ser ut som at jeg ikke har bryn i det hele tatt. Er jo lysblond egentlig så kontrasten mellom den mørke hårfargen og den naturlige fargen på bryna gjør at de “forsvinner”.

 

 
Bilde 2. Fortsatt gjennomvåt i håret. Men her er makeupen på plass. Ikke mye jeg har gjort egentlig… CC cream light fra kicks sitt eget merke, concealer og brynfarge fra samme merke. Eye primer, øyeskygge og mascara fra makeup mekka, og rough og pudder fra iD bare minerals. Bilde 1 og 2 er tatt direkte etter hverandre på samme sted og i samme lys.

 


Bilde 3 og 4. Her har håret selvtørket og jeg har fått på meg litt leppestift 🙂 Syns jo selv at det er ganske stor forskjell mellom bildene. Hva syns dere? 

 

#skjønnhet#sminke”makeup#hverdag

Endelig nattan

Blev en lang dag dette her. Så nå er det deilig at det endelig er nattan. Fikk kjøpt meg ny hårfarge etter jobb så nå er jeg nyfarget og fin på håret igjen 🙂

Farget håret hos frisør sist gang. Hun ordnet så at jeg skulle ha det enkelt å underholde fargen og farge etterveksten. Hun brukte en farge som de også kan selge i salongen så da kan jeg få samme farge som på salongen hjemme. Litt klemmer i håret, farge og en pensel så var det i boks. Må bare være nøye med å ikke få for mye farge i lengdene da det adderer på det håret som er farget fra før av. Da blir det bare mørkere og mørkere. Så å farge etterveksten først og deretter dra ut i lengdene de siste 10 minuttene er en lur fremgangsmåte 🙂

Etter jobben i dag så kjørte jeg, samboen min, guttungen, svigermor og ene onkel barnet til samboen min til Sverige for å kjøpe julegaver. Vi hadde jo ikke kjøpt en eneste julegave for i dag! Nå har vi fått kjøpt mesteparten av gavene men er jo fortsatt langt ifra klare. Men kan ikke rekommandere å ha med et barn man skal kjøpe julegaver til i butikken… Tommy og jeg fant frem noe vi skulle kjøpe å så måtte han få med seg guttungen et annet sted i butikken for at jeg skulle få kjøpt og pakket in ting uten at guttungen skulle se. Ikke helt enkelt men vi fikk det til. Nå mangler jeg kun julepapir så jeg får slått in alle de pakker jeg ikke rakk å slå in… Får gjemme alle gaver godt frem til jeg får kjøpt det.

Syns det er vanskelig å vite hva man skal kjøpe til folk i julegave… Vil jo at det skal være noe personlig men det er ikke alltid like enkelt… Mamma pleier jeg å klare av å klure ut noe bra til, men pappa er vanskelig. Og samboen min. Finns mange ting jeg ville ha gitt han hvis jeg hadde hatt muligheten. Men penger er dessverre en meget begrensende faktor. Men skal finne på noe bra, noe personlig og noe som han forhåpentligvis vil sette pris på.

Kjøpte meg en ny concealer i dag også, da min gamle var slutt. Har brukt sommer bisq fra iD bare minerals tidligere og har hvert fornøyd med den, men nå ville jeg prøve en litt billigere. Men jeg har ikke helt peiling på åssen jeg skal bruke de forskjellige fargene enda. Hvem farge som dekker hva best etc. Men det blir til å prøve den ut i morgen. Hvis noen har noen tips så er de velkomne 🙂

Nå er det natten, tidlig opp i morgen for å instruere morgenspinn kl 06:30 😉 🙂

 

#skjønnhet#hårfarge#julegaver#sminke#shopping

 

Noe av det styggeste jeg vet

 

Dette er noe av det verste jeg vet! Ettervekst! Kan hende det ikke syns så mye enda. Men jeg ser det. Og jeg liker det ikke. Dette er det desidert verste med å være blond da man farger håret mørkt. Etter å ha gått frisørskole og ha arbeidet som frisørlærling i en periode så blev jeg ikke direkte mindre bevisst på dette. Kan neste se at håret vokser og at jeg ser ut som at jeg blir mer og mer ” gjennomsiktig” eller grå i hodebunn. Ille å se gråhårig ut når det faktisk ikke er noen grå hår der… Så er ikke kun julegaver som står på shoppinglista i dag. Blir en tur til frisøren så jeg får kjøpt meg ny farge!

#hår#styling#skjønnhet

Vinterland

I dag har jeg og gutteluringen Eroc hvert ute på langtur i skogen. Han elsker å være i skogen. Det beste av alt er å dra ut ganske tidlig på formiddagen midt i uka, da det ikke er så mange andre ute. Da kan han løpe fritt og få ut litt ekstra energi. Så det gjorde vi i dag da jeg hadde kjørt guttungen på skolen. Fy flate så kaldt det var! Men samtidig oppfriskende og deilig. Er herlig å se at Eroc koser seg sånn. Når vi har fullt opp med jobb både jeg og samboen min så er det ikke alltid vi får til det å dra på lange skogsturer med han så ofte. Han storkoset seg og ligger nå foran peisen og slapper av.

Ikke bare han som syns det er deilig å være i skogen. Elsker å være i skogen selv. Bare komme litt vekk fra alt stress og mas og bare nyte naturen rundt seg. Det er herlig. Vinter eller sommer, har ikke noe å si det er deilig uansett. Tenk så koselig det er å pakke sekken med varm sjokolade, pølser eller boller og dra ut i skogen og tenne bål. Det er noe man gjør altfor sjeldent dessverre. Å noe jeg syns at alle burde være flinkere til. Både for sin egen skyld og for sine barn sin skyld. Syns det er så mange barn som sitter inne foran tv og tv-spill… tror ikke det er mange som leker ute i skogen lenger… noe som var en selvfølge når jeg var liten. Jeg var ute i skogen kjempe mye og bygde hytter, lekte cowboy og indianer eller et eller annet. Savner den tiden…

Har ikke kun hvert i skogen i dag, har hvert en tur på jobb også. Har siste gruppemøtet for Minus+ gruppen min (Minus+ er et vektreduksjon/livstilsforandrings opplegg) og etter det fikk en av mine PT kunder kjørt en hard treningsøkt. Trenger ikke være lange økten for at det skal være effektiv trening 😉 Sirkeltrening er supert!

Nå er det sofalege en stund til før jeg skal gå og henge opp klesvasken og gjøre meg klar for nattan. Opp tidlig og på jobb i morgen. Og etter jobb skal vi begynne å se etter julegaver. Snakk om å være ute i siste liten. Vi har ikke kjøpt en eneste gave enda…ikke til noen. Syns det er vanskelig å finne bra gaver til folk. Man vil jo at det skal være noe personlig… Får tenke litt mer på det, evt sove på saken.

God natt der ute <3

 

#trening#skogen#fritid#jobb#natur

På min ønskeliste

Nå nærmer det seg jul med storm skritt! Her er noen av de tingene jeg ønsker meg til jul. Hos Nelly.com finner du kjempe mange pene kjoler til julens alle fester og sammenkomster. De som finns med på ønskelisten min er mine favoritter men det finns kjempe mange fine! (Og det fra 149 kr og oppover!) Men har sett ut noen andre favoritter også. Er jo så mye man kan ønske seg!

Gå inn og lag din egen ønskeliste og se alle fine tilbud her: http://blfa.me/274/46386/Nelly 🙂


For super bra tillbud hos Nelly.com http://blfa.me/274/46386/Nelly

#fest#advent”Nelly#tilbud#kjole#jul#hverdag