Allsidig Trening

Som jeg nevnte i innlegget som jeg skrev i fredags så bestemte jeg meg i april for å starte opp min egen pt-bedrift og dette vil jeg fortelle dere litt mer om. Allsidig Trening er en liten bedrift som skal driftes som et hobbyprosjekt ved siden av min hovedsaklige jobb. Etter å ha utdannet meg til personlig trener og ha arbeidet innenfor treningsbransjen i mange år så vil jeg ikke helt gi slipp på den biten av livet mitt.

 

Trening er og forblir mitt aller største interesse ved siden av familien og det å kunne videreformidle mine kunnskaper om trening og å inspirer andre til en aktiv hverdag er noe jeg virkelig brenner for. Allsidig Trening gir meg denne muligheten uten at jeg må drive med det på fulltid. Som min egen sjef så styrer jeg selv hverdagene mine og i og med at dette er noe jeg gjør ved siden av min hovedsaklig jobb så har jeg heller ikke det der stendige jaget over at jeg må prestere å selge mest mulig timer for å tjene til levebrødet mitt. Jeg kan ta på meg så mange oppdrag som jeg føler at jeg klarer av å balansere sammen med jobb og familie og jeg kan selv, sammen med kundene mine, planlegge når og hvor timene skal foregå.

 

 

Tanken bak Allsidig Trening er at trening er for Alle. Alle har godt av å holde seg i fysisk aktivitet men alle har ikke de samme forutsetningene. Noen har ikke de fysiske mulighetene til å utføre alle typer av fysisk aktivitet, noen har ikke tiden til å dra på treningssenter, noen har ikke økonomi til å betale for et medlemskap på et treningssenter, noen har ikke motivasjonen til å komme igang, noen har ikke kunnskapen om hvordan de skal få til det å trene på egen hånd utenfor et treningssenter eller en idrettsklubber og noen tørr ikke, vill ikke eller føler seg ukomfortable med å trene på senter blant masse andre mennesker. Det finnes mange grunner til at mennesker ikke trener. Gjennom Allsidig Trening så ønsker jeg å tilby så mange som mulig et individtilpasset treningsopplegg der det tilrettelegges for at kunden skal få til det å trene uansett forutsetninger. Et opplegg tilpasset kunden sine premisser og villkor helt enkelt. Uansett om du vil ha et opplegg tilsendt på nett, om du vil trene sammen med meg i dine egen hage eller din egen stue eller om du vil trene i mitt lille hjemmegym så gjør jeg hva jeg kan for å få det til. Jeg er flexibel og innstilt på å se løsninger foran hindringer. Jeg er Allsidig.

 

 

Jeg prøver også, så langt det lar seg gjøre, å lage allsidige treningsopplegg til hver enkelt individ. Opplegg der kundens ønsker blir gjort om til mål vi jobber mot sammen. Opplegg der progresjon og variasjon, 2 av nøkkelkomponentene for at vi skal holde motivasjonen oppe, er A og Å.

 

Så langt så har jeg ikke hatt så fryktelig mange kunder. Men de jeg har hatt har hvert storfornøyde med opplegget og jeg ser lyst på fremtiden. Bedriften er fortsatt i etableringsfasen og jeg har lang vei å gå. Men ambisjonene en mange, og de er store🙂

 

Jeg håper at du ønsker å følge med på veien videre!

 

// Marlene🌺

 

#mamma #mammalivet #pt #personligtrener #personligtrening #allsidig-trening #treningsglede #fitnessfreak #treningerforalle

 

 

 

 

 

 

Bryter stillheten

àHEI! 

Det er nå veldig lenge siden jeg skrev noe på den her bloggen. Hvorfor? Livet har kommet imellom. Som fulltidsarbeidende småbarnsmamma så består livet til stor del av jobb og tid sammen med familien. Jeg og kjæresten min har gjort hva vi har kunnet for å få kabalen til å gå ihop på hjemmebanen. Med tre gutter varav en i skolen, en i barnehagen og en hjemme har vi hatt nok å styre med. I desember som var så byttet jeg jobb, jeg sa opp jobben på treningssenteret til fordel for en dagtidsjobb på et bildelslager. Siden kjæresten min er skiftarbeider så fungerte det veldig dårlig at jeg arbeidet kun kvelder og helger og jeg hadde hvert på jakt etter en dagtidsjobb i lang tid. Men alt falt ikke på plass av den grunn, ikke før i forrige uke. Det var først da lille Christian begynte i barnehagen og vi slapp å styre med å ordne med barnepike hver gang vi begge skulle på jobb på dagtid.

 

Samtidig som vi har jobbet hardt for å få kabalen familieliv/jobb til å gå opp i opp så har jeg fortsatt å trene så fort jeg har hatt tid og ork til det. Det har ikke blitt like mye som tidligere men det er jo ganske naturlig når det er mye på tapeten. 🙈 Siden jeg ikke lenger jobber på et treningssenter men fortsatt brenner for trening og for å formidle å inspirere til en aktiv livsstil så bestemte jeg meg i april, for å starte opp min egen lille pt bedrift, Allsidig Trening, ved siden av jobb. Samtidig så tok jeg også et beslutt om å lage mitt eget lille gym nede i kjelleren på huset våres. Et lite gym med det aller nødvendigste utstyret til både eget bruk og til trening av pt kunder. Dette rommet har blitt flitigt brukt i og med corona pandemien og stengingen av gymmen og nå inneholder det ikke bare strikker og kettlebells lenger men også vektstenger og et hjemmebygd squatrakk.

 

 

Som dere sikkert skjønner så har det hvert nok å stå i. Der er jo ikke slik at alle andre daglige gjøremål gjør seg selv heller🙁

 

Jeg håper at jeg skal få litt mer tid til overs fremover så at jeg kan blåse nytt liv i den her bloggen. At den kan bli et verktøy gjennom hvilket jeg kan inspirere til en aktiv livsstil og en aktiv hverdag. En plattform der jeg kan vise at det å inkludere barn og familie i trening og fysisk aktivitet ikke bare er mulig men også noe som er morsomt. Et sted der jeg kan spre treningsglede og motivere andre til en aktiv livsstil. Jeg håper at dere vil bli med meg på den reisen. 🌺

 

//Marlene

 

#mamma #trening #treningsglede #treningsblogg #mammablogg