Hvor ble det av det lange håret?

Dere kanskje husker at jeg satte på ekstensions i sommer etter at jeg mistet en god del hår da jeg ammet? Uansett da jeg satte i håret så var jeg veldig fornøyd. Fra å ha hatt så tynt hår at det nesten ikke holdt til å lage hverken fletter eller en enkel hestehale så gikk jeg til og ha masse langt og fint hår. Jeg kunde lage fletter og morsomme oppsett.

 

 

Jeg var veldig fornøyd med håret helt frem til dess at jeg tok det ut etter ca 6 uker. Jeg tok det ut for å sette det i på nytt. Noe jeg også gjorde. Men… Men allerede dagen etter det at jeg satte i håret på nytt så begynte festene å slippe. Jeg vet at håret ble satt i på riktig måte så det må rett og slett ha hvert tapen som ikke var god nok. Istedenfor og så bestille nye tape og sette i de festene som løsnet på nytt så tok jeg heller ut alt sammen. Og etter det har jeg ikke satt det i på nytt.

Det å styre med å sette i og ta ut håret på egenhånd med så tette intervaller det har jeg rett og slett ikke tålmodighet til… spesielt ikke hvis det ikke sitter ordentlig, da blir det altfor mye jobb. Håret skal jo ikke bare settes i og tas ut, det skal jo også renses fra gammel tape og tørkes før det går an å sette på ny tape. Nei jeg bestemte meg for å heller prøve å være tålmodig med mitt eget hår.

Nå begynner håret endelig å vokse ut og føles litt tykkere igjen. Men jeg har vært veldig nær å så klippe det av for å så få en frisyre mange ganger. Men med en kortere frisyre så blir det mere jobb for meg da jeg har veldig mye fall i håret. Jeg er ikke noe glad i krøllene mine og da må jeg rette håret og ordne og styre for å få det som jeg vil. Noe jeg jo kke har veldig god tid til som småbarnsmor 🙈 Det mest praktiske det er egentlig å ha langt hår. Vips så sitter det i en hestehale eller en flette og da er det ur veien 🙂 Veldig enkelt og greit. MEN nå som jeg er gravid igjen så skal jeg jo forhåpentligvis amme nestemann også og da går jeg nok enda en periode med mindre morsomt hår til møte 😉

 

Klem Marlene ♡

 

#hår #ekstensions #amming #gravid #mamma 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg