Finne barnepike på Facebook?

Jeg har flere ganger i løpet av de siste ukene sett annonser for barnevaktjenester på facebook. Og jeg må si at dette gjør meg faktisk litt opprørt. Eller rettere sagt skremt. Jeg personlig hadde aldri kunnet tenke meg å søke barnepike gjennom Facebook, eller noe annet nettsted for den delen. Hvis jeg skal være vekk fra gutten min så skal jeg i så høy grad som mulig kunne stole på den som skal se etter han. Det innebærer at jeg ikke hadde forlatt han i samvær med noen jeg ikke føler meg trygg på, noen jeg ikke kjenner godt eller noen som jeg ikke vet noe om.

 

 

Det er mulig at flere av de barnevakttjenstene som det annonseres for har noen form for kvalitetssikring. Det vet jeg ikke noe om og skal derfor ikke fordype meg noe videre i. Men hvor mange ganger har man ikke lest at barnepiker har hvert slemme mot barnet istedenfor å se etter det? Det er ikke fært få ganger. Og i flere  tilfeller så har det faktisk hvert en venn av familien eller et familiemedlem som har hvert barnepike! Det er helt grusomt å tenke på. Hadde jeg oppdaget at noen jeg anlitet som barnepike (eller noen andre) hadde slått eller forgrepet seg på barnet mitt da hadde jeg drept vedkommende vær så sikker.

 

 

Det går ikke an å stole på noen til 100%. Det er jeg fullstendig klar over. Men det går ann å gjøre sitt beste for å skape trygge omgivelser for barnet sitt. Uansett kompetanse og kvalifikasjoner så kommer jeg aldri til å anlite noen som barnepike som jeg personlig ikke har en relasjon til og som jeg føler meg trygg på. En ukjent person kan i utgangspunktet være kjempe flink men det hjelper ikke. Jeg kommer ikke til å sette bort noen av guttene til noen andre enn de som jeg føler meg så godt som 100% trygg på. Ikke til noen andre en de som jeg stoler på kommer til å ta det ansvar som trengs og som vil barnet mitt sitt beste i mitt fravær.

Nå er jeg så heldig at uansett om mine egne foreldre bor langt unna og ikke går an å bruke som barnevakt på hverdagslig basis så har jeg svigermor, en veldig god venninne og søsteren til kjæresten min som gjerne stiller opp og ser etter guttene da det trengs. Det setter jeg stor pris på og er veldig takknemlig for ♡

 

Klem Marlene ♡

 

#barn #barnepike #gravid #mamma #mom #pregnant #barnevakt #familie #trygghet #kjærlighet #gutt #baby

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg