Bø sommerland

Igår skrev jeg et innlegg der jeg fortalte at den lille familien min var på tur. En aldri så liten ferietur. Jeg avslørte ikke hvor vi skulle men vi skulle altså til Bø sommerland.

 

 

Vi sjekket inn på Bø hotell igår ettermiddag men ventet med å besøke sommerland til idag. Klokken var så pass mye i tillegg til at det var dårlig vær så det fristet ikke så veldig akkurat igår. Vi skal være her helt frem til imorgen så vi hadde både dagen idag og hele morgen dagen på oss til å besøke sommerland uansett.

Hotellet er veldig koselig. Rommene ser litt gamle og slitte ut men restaurangdelen og uteplassen er veldig fine. På uteplassen finnes det et basseng så guttene er storfornøyde da de kan bade også på hotellet.

 

 

 

 

 

 

 

 

Igår kveld var vi ute og spiste på et sted i nærheten, Pizzafjøset. Det var et koselig sted med ganske så bra mat. Men fy fader for en dårlig service! Jeg har faktisk aldri opplevd makan. Personalet viste null interesse for gjestene sine. Etter at vi hadde fått måten våres så var det ikke noen som kom og spurte om vi ville ha noe mer å drikke, om maten smakte bra eller om vi ville ha dessert. Dette måtte vi spørre om selv da vi etter lang, lang tid fikk kontakt med noen. Og vi ventet LENGE. Da vi klaget over manglende service så var det ikke noe de tok innover seg det heller. Jeg anbefaler virkelig ikke dette stedet og idag skal vi teste en annen restaurant.

 

 

 

 

Idag har vi hvert på badeland hele dagen og har akkurat kommet tilbake til hotellet for å så dusje og skifte før vi skal ut og spise. Guttene har storkoset seg og det har vi voksne også 🙂 Været har hvert helt ok men det hadde hvert enda bedre hadde det hvert sol hele dagen. Det blir så kaldt når man kommer opp av vannet når det er overskyet! Det har ikke hvert så varmt at vi har latt Mathias bade da han fort hadde blitt veldig kald. Men vi håper på mere sol og varme imorgen 🙂 Da skal Mathias også få bade og kose seg i det oppvarmede bassenget.

 

 

 

Vi har tatt mange forskjellige vannsklier, både stire ig små, men vi har mange igjen å teste ut imorgen. Parken er ganske så stor og jeg må si at man trenger to dager her for å så oppleve alt.

 

Klem Marlene ❤

 

#familie #barn #mamma #ferie #bøsommerland #tur #badeland

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg