Alle tre guttene i hus

Mandag. Idag kom Tobias hjem til oss igjen. Det er 14 dager siden han var hos oss sist gang. Nå skal han være hjemme hos oss de kommende 14 dagene. Nå er alle guttene mine i hus. Eller straks, Tommy har ikke kommet hjem fra jobben enda. Det er godt å ha hele trekløveret samlet.
 

 

 

Ikveld etter at begge guttene var badet og etter at de hadde spist kveldsmat så satte vi oss i Tobias sin seng og så på Bamse. Det er kjempekoselig å kunne gjøre noe sammen med guttene til tross for at aldersforskjellen er så stor. Det å se på film sammen fungerer fint 🙂 Mathias så ikke så veldig mye av filmen da han sovnet imens jeg ammet han, men allikevel. Vi hadde en koselig stund sammen alle tre før det var dags for Tobias å legge seg. 

 

 

Bamse så jeg mye på da jeg selv var liten. Jeg vet at jeg likte de filmene veldig godt og det gjør jeg fortsatt. Det er faktisk kjempekoselig å se på de filmene igjen. Nå sammen med min egen sønn og bonus barnet mitt ♥ Det trodde jeg virkelig aldri at jeg skulle komme til å gjøre. Jeg trodde jo ikke jeg noensinne skulle bli mamma. Men livet tok en litt annerledes vending enn hva jeg hadde forventet. Nå kan jeg stå og bare se på de tre guttene mine og lure på hva jeg skulle ha hvert og hva livet hadde hvert verdt foruten dem ♥

 

Klem Marlene ♥

 

#familie #barn #bonusbarn #kjærlighet #mamma #family

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg