Pasta penne med viltskav

God kveld kjære lesere! Dette blir en litt sen post. Igår hadde jeg hele ettermiddagen og kvelden fri og hadde litt tid til å eksperimentere på kjøkkenet igjen. Til middag igår så ble det pasta penne med viltskav. Jeg hadde tenkt å dele oppskriften med dere tidligere idag men tiden har ikke strekt til så jeg gjør det nå.

 

 

Viltskav er enkelt å tilberede og det passer veldig fint sammen med pasta. Det går kjapt å lage så det passer utmerket som hverdagsmiddag. Blir det noen rester igjen så går det fint å bruke de i lunsjboksen dagen etter. Igår så tilsatte jeg litt chili til den vanlige oppskriften for å litt ekstra smak. 

 

Ingredienser:

4 porsjoner

 

♦ 400 gram pasta penne

♦ 400 gram viltskav

♦ 2 ss smør til steking

♦ 4 stk vårløk

♦ 2 båter hvitløk

♦ 1 stk rød chili

♦ 1 beger kesam original

♦ 1 ts salt

♦ 1/2 ts pepper

♦ frisk timian

 

​Fremgangsmåte:

​Kok opp pasta i en kjele med lettsaltet vann og hell av kokevannet når pastaen er ferdig kokt.

​Varm en stekepanne og tilsett halvparten av smøret. Fres viltskavet til det har fått fin farge. Sett kjøttet til siden i en bolle.

 

 

Kutt opp alle grønsaker. Smelt resten av smøret og fres grønnsakene raskt.

 

 

Ha viltskavet tilbake i stekepannen og bland sammen med grønnsakene. Tilsett kesam, kok opp og smak til med salt, pepper og frisk timian. Hvis sausen virker litt tykk tilsett litt vann.

 

​Vend inn pastaen i blandingen av kjøtt, grønnsaker og saus.

 

 

Server i dype skåler med frisk timian på toppen.

 

 

Gjerne test ut oppskriften å si hva dere synes 🙂

Ha en fin kveld og sov godt  <3

 

Klem Marlene ♥

 

#trening #kosthold #gravid #Familie #dream #kjærlighet #lovelife #activelifestyle # PersonligTrener #PT

6 kommentarer

Siste innlegg