God kveld kjære lesere! Dette blir en litt sen post. Igår hadde jeg hele ettermiddagen og kvelden fri og hadde litt tid til å eksperimentere på kjøkkenet igjen. Til middag igår så ble det pasta penne med viltskav. Jeg hadde tenkt å dele oppskriften med dere tidligere idag men tiden har ikke strekt til så jeg gjør det nå.
Viltskav er enkelt å tilberede og det passer veldig fint sammen med pasta. Det går kjapt å lage så det passer utmerket som hverdagsmiddag. Blir det noen rester igjen så går det fint å bruke de i lunsjboksen dagen etter. Igår så tilsatte jeg litt chili til den vanlige oppskriften for å litt ekstra smak.
Ingredienser:
4 porsjoner
♦ 400 gram pasta penne
♦ 400 gram viltskav
♦ 2 ss smør til steking
♦ 4 stk vårløk
♦ 2 båter hvitløk
♦ 1 stk rød chili
♦ 1 beger kesam original
♦ 1 ts salt
♦ 1/2 ts pepper
♦ frisk timian
Fremgangsmåte:
Kok opp pasta i en kjele med lettsaltet vann og hell av kokevannet når pastaen er ferdig kokt.
Varm en stekepanne og tilsett halvparten av smøret. Fres viltskavet til det har fått fin farge. Sett kjøttet til siden i en bolle.
Kutt opp alle grønsaker. Smelt resten av smøret og fres grønnsakene raskt.
Ha viltskavet tilbake i stekepannen og bland sammen med grønnsakene. Tilsett kesam, kok opp og smak til med salt, pepper og frisk timian. Hvis sausen virker litt tykk tilsett litt vann.
Vend inn pastaen i blandingen av kjøtt, grønnsaker og saus.
Server i dype skåler med frisk timian på toppen.
Gjerne test ut oppskriften å si hva dere synes 🙂
Ha en fin kveld og sov godt <3
Klem Marlene ♥
#trening #kosthold #gravid #Familie #dream #kjærlighet #lovelife #activelifestyle # PersonligTrener #PT
Ser jo kjempe godt ut! 😀
Dette så jeg himmelsk godt ut for og si det nam nam
Victoria Larsen: Så bra! 🙂 Du får teste 🙂
Danian. Gutteblogger: Godt og enkelt 🙂 Du får teste å se hva du synes 🙂
Så flink du er! Ser kjempegodt ut 🙂
Anonym: Takk 😀