Når er det egentlig tid til en fridag?

Idag er det søndag, siste dagen på helgen. Den dagen som de fleste betrakter som en fridag. Dette har hvert det motsatte føler jeg. Vist, vi kunde sove litt lenger siden vi ikke har hatt noen tider å passe. Men vi har hatt nok å gjøre. 

Nå er jo alle soverommene endelig ferdigstille, bortsett fra at de ikke er ferdig innredet, så nå gjenstår kun gangen. Hvertfall i denne omgangen. Imorgen kommer snekkeren for å legge nytt gulv der. Gangen er den del av huset som vi har brukt som oppbevaringsplass til bla garderobeskapene som vi har flyttet ut fra soverommene. Men disse måtte vi jo få vekk nå. Nå som sengen med alle skuffene er på plass så går det ganske mye oppi der så til slutt fikk vi tømt skapene på gangen. Vi kastet ut ting vi ikke lenger trenger som skal kjøres på søpla og garderobeskapene fikk vi gitt bort. Så til slutt fikk vi tømt hele gangen og brutt opp gulvet. Dette fikk vi ordnet med i løpet av formiddagen. Nå er det bare for snekkeren å starte imorgen.

 

Men bare fordi vi pusser opp så slutter ikke hauen med klesvask og vokse og ikke heller har alle hybelkaniner fått for seg å flytte ut, badet vasker ikke seg selv og maten står ikke klar på bordet når det er på tide å spise. Så det finnes nok å ta tak i. Jeg har vasket flere
maskiner med klesvask og fått hengt ut på tørk. Står å venter på at middagen skal bli klar nå. Og har fortsatt ikke rukket å gå noen lenger tur med Eroc, det må jeg få til etter middagen.

 

Denne såkalte fridagen har hvert akkurat det motsatte. Det har gått i et fra morgen til kveld. Når blir det endelig tid for en ordentlig fridag?

 

#lovelife #gravid #Familie #dreams #helg #kjærlighet 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg