Lørdag og sengen er endelig på plass!

Hei kjære lesere! Jeg håper at dere har hatt en fin lørdag, uansett om dere har hatt fri eller spandert dagen på jobb. Her har det vart fullt opp i vanlig orden 🙂

På formiddagen idag, mens Tommy var på jobb og før Tobias kom hjem, så skrudde jeg sammen alle skuffene til sengen og fikk dem på plass. Kjempe fornøyd! Skuffene er ganske så romslige og det får plass en hel del oppi dem. Det blir bra nå som vi ikke han ha fullt så dype garderobeskap lenger. Siden vi har gjort om fra 2 til 3 soverom så blir jo rommen, som en naturlig følge av det, litt mindre. Og da får man ikke plass med like mye helt enkelt. Men jeg tror at det her kommer til å bli kjempebra når alt kommer på plass. Men alt til sin tid, det er ikke mulig å gjøre alt samtidig. Garderobe løsningen får vi ta tak i en annen dag.

 

Jeg rakk ikke skru sammen gavlen før det var på tide å skifte for å kjøre på fotball turnering med Tobias så den skrudde vi ihop etter turneringen.

Guttene på Tobias sitt lag var kjempeflinke. De skulle egentlig spille tre kamper, men fikk en ekstrakamp så det ble totalt fire kamper, og de vant allesammen! Flaks med været hadde vi også så det var en fin dag på fotball banen. Og en ille fornøyd fotballgutt som fikk enda en medalje i samlingen sin 🙂 

 

Når vi kom hjem fra turneringen så fikk vi skrudd sammen gavlen og satt den på plass. Endelig er hele sengen ferdig og satt på plassen sin. Jeg syns at det ble veldig bra. Mye mer stilrent og pent enn det gamle soverommet våres. Men mangler fortsatt endel for at det skal føles varmt og koselig. Pledd og pynteputer, garderobe/skenk, noen grønne planter og så noe på veggene.

Ikveld skal det bli deilig å gå og legge seg ♥Men før det så er det taco og film kveld sammen med guttene mine, alle 3. Det er full aktivitet på lille knyte i magen ♥ Ha en fantastisk lørdag kveld der ute!

 

#helg #gravid #Familie #dreams #kjærlighet 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg