Rosa Sløyfe-aksjonen, hjelp meg hjelpe!

I oktober måned så støtter vi kreftforeningen og brystkreftforeningen. Dette gjør vi på jobben gjennom å holde en Rosa 5-kamp. Det koster 100 kr å melde seg på til konkurransen, hvorav 80 kr går direkte til Rosa Sløyfe-auksjonen. Som et bevis på din deltagelse så får du et rosa armbånd. 5-kampen går ut på at du i løpet av oktober måned skal teste ut forskjellige gruppetimer som vi har på timeplanen. Timene ha fått forskjellige farger for at man skal teste forskjellige type timer, fem spinning timer teller for eksempel ikke som fem forskjellige type timer. For hver ulik farge på timen du trener så får du et klistermerke som du skal klistre opp på en kampanjeplakat. Da du har 5 forskjellige farger på plakaten så har du gjennomført 5-kampen. Alle deltagere belønnes med en premie fra Nutramino og er samtidig med i trekkingen av 5 PT-timer.

 

Dette syns jeg er et bra tiltak for å øke oppmerksomheten rundt brystkreft og også en god måte til å engasjere våre medlemmer til å bidra. De fleste av oss har en eller annen familie medlem eller bekjent som har eller har hatt brystkreft eller noen annen for for kreft. Kreft er en sykdom som kan ødelegge så mye, ikke kun for den personen som er syk, men for hele familier. Det er en grusom sykdom og jeg bidrar mer enn gjerne med min støtte i kampen om å finne et botemiddel!

Vil DU også vil bidra og støtte Rosa Sløyfe-auksjonen så klikk HER.

Ditt bidrag teller! Alle bidrag teller og du bestemmer selv hvor mye du vil bidra med. Sammen er vi sterke og kan bidra til en bedre verden <3 Hjelp meg hjelpe! Gjerne lik og del innlegget så at vi når flest mulig. Takk på forhånd <3

 

#lovelife #familie #gravid #kjærlighet #medmensklighet 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg