Svømmekurs

 

Idag var første dagen på svømmekurset. Ikke for meg (jeg kan svømme), men for guttungen. Han har gledet seg i flere uker og idag så var da endelig dagen her. Når jeg hentet han hos hans mamma så var han spent på om han måtte ha badehette på for det stod nemlig det i eposten vi hadde fått fra de ansvarlige for kurset. Sa jeg ikke trodde det var nødvendig men at det skulle vi finne ut av da vi kom frem. Han har hatt mange funderinger rundt kurset. Hva hvis jeg gjør feil? Hva hvis jeg ikke klarer å gjøre som de sier? Jeg og Tommy har prøvd å fortelle han at det er jo fordi man ikke kan helt som man går på kurs for å lære, så at de som er lærere ikke forventer at man skal kunne alt da man starter. Man må få feile for å lære seg. 

Når vi kom frem og han ikke trengte ha badehette uten kun svømmebriller så kom neste bekymring. Tenk om alle andre barn hadde badehette og ikke han? Han blev litt roligere da vi kom inn i bassenget å han så at det var kun en av fire som hadde badehette på. Etter å ha slått av en prat med instruktørene så gikk jeg litt lenger bort i bassenget for at han skulle ha fokus på instruktørene og ikke lure på hva jeg gjorde. Jeg holdt meg i det samme bassenget men svømte hele tiden på motsatt side. På den måten så så jeg dem hver gang jeg snudde og svømte mot dem. Siden det var første gangen idag og allesammen var på alderen til Tobias (6-7 år) så sjekket de fremforalt hva de kunde fra før av og hva de turte å gjøre i vannet. De fikk gjøre masse forskjellig. De dykket, dykket gjennom ringer i vannet, prøvde det å ligge å flyte på ryggen og mye mye mer. Var moro å følge med på hva de gjorde å det syntes lag vei at Tobias storkoset seg. 

For meg var det ikke helt behagelig å svømme idag. Halsbrann og hans vondt samtidig er ikke noen fin kombinasjon. Har lest at mange sliter med halsbrann og surere oppstøt under graviditeten.  Siden jeg ikke pleier å være plaget av dette så vil jeg tro at det er det som er tilfelle for meg også. Men fikk svømmetur litt iaf, måtte bare stoppe opp imellom da det ble for ille.

Etter kurset, i dusjen så fortalte han at han lært at hvis man puster ut med nesen under vann så synker man fortere. Det var veldig morsomt tydeligvis 🙂 Han sa også flere ganger at instruktørene var snille og at han alt gledet seg til neste onsdag, så dette var populært. Kjempe fint at han syns det var gøy siden det er så nyttig for han å lære.

Etter å ha kjørt han tilbake til mamman hans så blev det den vanlige runden herhjemme. Ordne noe mat, lufte bikkja og ta tak i klesvask og oppvask… Men nå er det kvelden. En varm kopp te i sofaen å sen rett i seng for å prøve sove vekk forkjølelsen som ikke er noe som helst bedre idag. 

Ha en fortsatt god kveld ♡

 

#Familie #gravid #hverdag #lovelife

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg