Kveldstur i mørkret…

Har akkurat kommet inn fra kveldsturer med Eroc. Regn og blåst usch og fy… men deilig å få kommet ut i frisk luft en stund uansett. Eroc elsker det, spesielt etter å ha hvert alene hele formiddagen da jeg og samboern min har hvert på jobb og guttungen har hvert på skolen. 

Må si at en slik kveld som denne så er jeg veldig glad at vi har en schæfer og ikke en mops eller en annen liten hund. Siden jeg er mørkredd fra før av så gjør det ikke saken bedre når man hører om alt som skjer ute i verden. Jenter og damer som blir våldtatt på vei hjem etc. Syns dette er grusomt! At man ikke skal kunne føle seg trygg hvis man er ute alene. Derfor er jeg glad for at vi har en schæfer. Mange der ute som har litt ekstra respekt for dem og holder seg unna. Ikke bare schæfrer men store hunder generelt er litt mer respekt givende.

Hadde det ikke hvert for Eroc så hadde jeg ikke følt meg i nærheten så trygg som hva jeg gjør når han er med. For meg er han mamma sin lille gullunge men for noen ukjent er han brått skummel og skremmende når vi kommer og går I mørkret… 


#verdensbeste#familie#hverdag

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg